Fat Lizard Jesus Lizard Passion IPA

Fat Lizard Jesus Lizard Passion IPA

Maistossa Fat Lizardin pääsiäisbisse Jesus Lizard Passion IPA. Tämän oluen humalaosaston hoitaa Magnum, Citra ja Mosaic. Siihen kun kaveriksi isketään kärsimyshedelmää niin paketti alkaa olla aika valmis. Passiohedelmä eli passionhedelmä eli punapassio eli kärsimyshedelmä on sellainen, mikä maullaan jakaa melkoisesti ihmisiä kahtia, mutta itse tykkään siitä erittäin paljon, joten eiköhän ruveta pikavauhtia maistamaan.

Panimon sivuilta:
”Pääsiäisbissemme on taidokas yhdistelmä humalien ja kärsimyshedelmän vivahteita. Hedelmän kirpeys terävöittää oluen katkeroita, tehden kokonaisuudesta harmonisen. Jesus Lizard IPA on yhtä erikoinen tuttavuus kuin vetten päällä juokseva Basiliscus basiliscus, jonka mukaan juoma on nimetty.”Panimo: Fat Lizard Brewing Co.

Panimon sivut: https://fatlizard.beer

Maa: Suomi

Tyyli: India pale ale

Voltit: 5,5 %

Katkerot: 55 EBU

Humalat: Magnum, Citra ja Mosaic

Fiilikset:
Trooppisen hedelmäinen tuoksu ja kyllähän se passionhedelmä on selkeä elementti tuoden mukanaan kirpeyttä. Alku menee sitrusvoittoisella humaloinnilla ja loppuveto taittuu yrttien puolelle.

Heti ensipuraisusta alkaen olemme siinä mitä olut lupaa eli passionhedelmää, ja alussa Mosaic on humalista vahvin yrttisellä raikkaudellaan. Hedelmäisyyttä kautta linjan ja raikkaus tämän oluen hienoimpia puolia. Tästä oluesta tulee mieleen Thaimaan reissut, missä tullut paljon nautittua tuoreita passionhedelmiä. Rakastan kyseistä hedelmää ja sitä kautta myös tätä olutta. Tämä IPA varmasti jakaa mielipiteitä, koska kyseinen hedelmä ei ole se kaikkein helpoin.

Mistä: Ostettu K-Supermarket Rantakylä (Joensuu)

Maista jos tykkäät passionhedelmästä ja muutenkin hedelmäisestä & raikkaasta IPAsta.

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 14/20
Yhteensä: 37/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *