Plevnan Smörre Ruis-I.P.A.

Plevnan Smörre Ruis-I.P.A.

Maailma on täynnä erilaisia mestareita ja mestariteoksia. Suomalaisen olutkulttuurin yksi suurimpia mestareita on Panimoravintola Plevnan tiloissa Koskipanimolla vaikuttava panimomestari Sam Viitaniemi. Sam ja hänen loistava panimoporukkansa valmistavat toinen toistaan hienompia oluita, eikä tältä panimolta huonoja oluita tule. Kun puhutaan mestariteoksista, niin Plevnan Smörre Ruis-I.P.A. on yksi hienoimpia olutteoksia Suomessa. Oluen reseptin ovat kehittäneet Plevnan Sam Viitaniemi ja tanskalaisen Ælfabrikkenin Christian Andersen.

Panimo: Panimoravintola Plevna (Koskipanimo)

Panimon sivut: www.plevna.fi

Maa: Suomi

Tyyli: India Pale Ale

Voltit: 5,6 %

Fiilikset:
Maltaat edellä lähtevä tuoksu, jossa vähitellen pääsemme sitruksisuuden pariin. Humalapuoli on monipuolinen ja hyvin yhteen nitoutunut. Rukiisuus antaa tuoksuun ryhtiä.

Makumaailma on aivan käsittämättömän hieno. Siellä on isosti maltaisuutta ja reilusti humalaa. Näiden välinen liitto on hyvin käsikädessä. Maltaiden puolella makeaa karamellisuutta ja rukiista mausteisuutta. Humalaosasto menee yrttien, greipin ja pehmeiden hedelmien ympärillä. Kokonaisuutena olut on vaan yksinkertaisesti täydellinen. Monipuolinen ja tasapainoinen makumaailma tekee tästä oluesta sellaisen, jotta tämä menee hienosti ruokajuomana, mutta myös ihan vaan nautiskellessa.

Plevnan Siperia on paras suomalainen olut, mutta Smörre Ruis-I.P.A. on yksi omia suosikkioluitani koko maailmassa.

Toimii myös ruokajuomana 🙂

Mistä: Saatu. Saatavilla panimon olutkaupasta tai verkkokaupasta

Kuvausvekotin: Oneplus 8

Maista jos tykkäät monipuolisesta ja tasapainoisesta makumaailmasta.

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 9/10
Suutuntuma: 4/5
Yleisvaikutelma: 17/20
Yhteensä: 42/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *