Linden Brewery Pils

Linden Brewery Pils

Olen tuolta sosiaalisesta mediasta lukenut, että Linden Breweryn Pils olisi yksi parhaista suomalaisista pilseistä, ellei jopa paras. Tämä asia itseäni kiinnostaa erittäin paljon, koska olen kyseisen tyylilajin suuri ystävä.

Panimon sivuilta:
”Linden Plis on perinteinen versio tästä panimoalan kuninkaasta. Tyyliltään se on Saksalainen pils joka on humaloitu Saaz humalalla. Maultaan Linden Pils on ruohoinen, kevyen maltainen ja puhtaan rapsakka. Pils soveltuu nautittavaksi niin arjessa kuin juhlassa, ruuan kanssa ja saunassa, ihan missä tilanteessa tahansa…se on yksinkertaisesti kaunista!”

Panimo: Linden Brewery

Panimon sivut: www.lindenbrewery.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Pils

Voltit: 5,2 %

Katkerot: 35 EBU

Humalat: Saaz

Maltaat: Pilsner

Hiiva: W34/70

Fiilikset:
Maltaisen viljaisa tuoksu ja kukkaisan humaloitu. Hedelmäinen. Tyylikäs!

Nyt mennään aivan tyylilajin parhaiden joukossa. Linden Brewery on aivan saksalaisten pilsien ytimessä. Alkuun maltainen ja loppua kohti katkeruuteen taittuva. Katkeruus pitkää ja pysyvää. Puhdas vaalea lager-olut, joka ei lähde kikkailemaan, vaan hoitaa tehtävänsä suoraviivaisesti. Humalointi ruohoisaa ja olut alusta loppuun hienossa tasapainossa. Ei se sosiaalinen media tällä kertaa paskaa jauhanut, vaan tässä on yksi Suomen parhaista tyylilajinsa edustajista.

Mistä: Saatu

Kuvausvekotin: Huawei Nova 3

Maista jos tykkäät puhtaasta ja laadukkaasti valmistetusta vaaleasta lagerista.

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 15/20
Yhteensä: 38/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *