Linden Brewery Three Amigos NEIPA

Linden Brewery Three Amigos NEIPA

Linden Brewery -teemaviikko täällä JaskanKaljat -blogissa on päässyt siihen vaiheeseen, että minulla on maistossa kolmas olut tältä panimolta ja alla luonnollisesti siitä arvio. Tämän jälkeen mulla on vielä tälle viikolle luvassa kolme muuta arviota, joten puolivälin kohdalla ollaan menossa. Nyt kuitenkin keskitytään lasissani olevaan juomaan, joka tottelee nimeä Three Amigos NEIPA.

Tässä vaiheessa suuri kiitos Linden Breweryn suuntaan heidän nettisivustaan. Oluista on kerrottu laajasti infoa ja se on ainakin itselleni tärkeä asia, kun haluan myös kirjoituksissani tuoda oluenystäville mahdollisimman paljon infoa esille oluista mitä maistelen. Tämä tulee siinä vielä tärkeämpään roolin jos mallaspuolella on jollain oluenystävällä rajoituksia tai joku muu raaka-aine ei sovi, niin mielelläni sitten kerron kaiken mahdollisen infon.

Poiminta sivulta: www.lindenbrewery.fi

 Panimon sivuilta:
”Three Amigos on samea, trooppishedelmäinen humalapommi jossa erittäin reilu kuivahumalointi ja tyylinsä mukaisesti miedot katkerot. Three Amigos soveltuu loistavasti esimerkiksi grillatun tai vahvasti maustetun ruuan kanssa sekä tietysti myös ihan sellaisenaan nautittuna.”

Panimo: Linden Brewery

Panimon sivut: www.lindenbrewery.fi

Maa: Suomi

Tyyli: New England IPA

Voltit: 5,5 %

Katkerot: 20 EBU

Humalat: Belma, Wa-iti ja Citra

Maltaat: Pilsner ja Kaurahiutale

Hiiva: Lallemand lalbrew new england

Muut: Laktoosi

Fiilikset:
Pehmeän hedelmäinen ja trooppisuus on näiden hedelmien pääosaamisalue. Aromikas viipyilevä sitruksisuus tuntuu loppuvaiheessa.

Aromikkaan greippinen olemus, jossa iso greippi pyörii suussani. Runsas kuivahumalointi tulee esiin hyvin ja trooppiset hedelmät tanssahtelevat suussani. Tässä taas kertaalleen olut, joka kertoo sitä faktaa, että Linden Brewery on vaan niin hemmetin laadukas panimo. Hieno tuote ei voi muuta sanoa.

Mistä: Saatu.

Kuvausvekotin: Huawei Nova 3

Maista jos tykkäät trooppisista hedelmistä. Haluat IPAn, jossa aromikkuutta.

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 13/20
Yhteensä: 36/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *