Maku Brewing X Amorphis – Legacy of the 1000 Lakes

Maku Brewing X Amorphis – Legacy of the 1000 Lakes

Tässä purkissa yhdistyy itselleni kaksi hienoa asiaa. Nämä asiat ovat hieno suomalainen panimo ja hieno suomalainen bändi. Oluen on valmistanut Maku Brewing ja kyseinen panimo on ollut lähellä sydäntäni jo heidän alkutaipaleeltansa asti. Toinen juttu on sitten tämä bändiaspekti ja Amorphis on jo vuosikausia ollut yksi suosikkibändejäni koko maailmassa. On ollut hienoa nähdä, että yhteistyö on jo edennyt siihen vaiheeseen, jossa siemailen kolmatta Amorphis-olutta ja näissä kaikissa oluen on valmistanut Maku Brewing.

Kolmas Amorphis-olut on nimeltään Legacy of the 1000 Lakes ja kyseessä on viisipinnainen pale ale. Uskomaton asia on, että Amorphis täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Onnittelut bändille ukkelilta, joka oli bändin syntyhetkellä viisivuotias. Itse heräsin bändille 2006, jolloin Eclipse -levyn biisit Smoke ja tietenkin House of Sleep soivat tiuhaan tahtiin. Edelleen nämä kappaleet nostavat ihokarvat pystyyn. Musiikkina Amorphis on ollut vuosikausia kuunnelluimpien bändien joukossa ja tulee jatkossakin olemaan. Nyt kuitenkin lasissani on olutta ja kuulokkeista soi täysillä Smoke, joten lopetetaan paskan jauhaminen ja siirrytään maistamaan Legacy of the 1000 Lakes.

Panimo: Maku Brewing

Bändi: Amorphis

Panimon sivut: www.makubrewing.com

Bändin sivut: www.amorphis.net

Maa: Suomi

Tyyli: American pale ale

Voltit: 5,0 %

Fiilikset:
Mallasvoittoinen tuoksu. Tuoksussa on enemmän viljaisuutta, kuin hedelmää. Taustalta pilkahtelee hedelmää ja hyvin lempeästi.

Makumaailma on myös hyvin lempeä ja helppo. Kokonaisuus uppoaa varmasti suureen yleisöön. Viljainen ja pehmeän hedelmäinen pale ale, jossa lopussa pieni sitruksinen humalan purenta. Olut, jonka voi kipata milloin vaan.

Mistä: Saatu panimolta. Kyseinen olut on Maku Brewingin historian jakelultaan laajin olut, joten eiköhän tämä satu vastaan.

Kuvausvekotin: Huawei Nova3

Maista jos tykkäät helposti lähestyttävästä pale alesta, joka sopii jokaiseen tilanteeseen.

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 2/5
Yleisvaikutelma: 12/20
Yhteensä: 31/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *