Moose On The Loose Brewing X Bönthöö bönthöö – Mumm O)))

Moose On The Loose Brewing X Bönthöö bönthöö – Mumm O)))

Moose On The Loose Brewing Co. ja Bönthöö bönthöö tekivät yhdessä oluen ja panimon sivuilta poimittu teksti kuvastaa hyvin mistä on kyse elikkäs näin ”Olutskenen monitoimimiehen Bönthöö bönthöö -blogin Teemun kanssa tehty kunnianosoitus maailman hienoimmille asioille, eli mummon mehulle ja hitaalle musiikille. Reilusti vadelmaa ja punaherukkaa raikkaan happaman pohjan kaverina.”

Meinasin aloittaa jutun tällä lauseella ”Kalle ja Teemu panivat mummoa…”, mutta olen asiallinen olutkirjoittelija, joten en tuollaista kirjoita.

Kyseessähän on Sunn O))) -yhtyeelle sekä mehumummoille kumartava Mumm O))) -olut, kuten Bönthöö bönthöö blogissaan mainitsee.

Panimo: Moose On The Loose Brewing Co.

Panimon sivut: https://mooseontheloosebrewing.com

Maa: Suomi

Tyyli: Sour ale

Voltit: 5,2 %

Fiilikset:
Vadelmainen tuoksu, jossa kirpeähköä punaherukkaa. Sopivan hapan.

Maku on kyllä hieno yhdistelmä vadelmaa ja punaherukkaa. Kyllä tämä mummon mehusta menee aivan täysillä. Sopivan pirskahteleva ja hapan. Ei liian hankala, joten sopii varmasti monille, mutta kuitenkin reilusti makua. Loppuveto on herukkamainen. Kokonaisuutena hieno hapanolut, jossa kaikki nidottu hyvään balanssiin.

Mistä: Saatu panimolta.

Kuvausvekotin: Huawei Nova 3

Maista jos tykkäät vadelmista ja punaherukoista. Hapanoluiden ystäville, mutta myös muillekin, koska ei mitenkään överihapan. Tykkäät mummostasi ja hänen valmistamista mehuista.

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 13/20
Yhteensä: 35/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *