Pühaste Beetbox

Pühaste Beetbox

Nyt mennään oluen maustamisen kanssa sellaisissa sfääreissä, että en tiedä mihin suuntaan juoksisin. Gose, joka on maustettu punajuurella. Eihän tässä muuten olisi mitään, mutta punajuuri on planeettamme ainut asia mitä en tykkää syödä. Nyt kuitenkin puhutaan juomisesta, joten eihän sitä tiedä miten minulle käy. Kaikki muu ruoka menee, mutta punajuuri on sellainen mikä ei uppoa.

Pühaste on kuitenkin panimona sellainen, että luottavaisin mielin lähden tähän seikkailuun, vaikka suuresti epäillen rupesin tätä juomaa työstämään.

Panimo: Pühaste Brewery

Panimon sivut: www.puhastebeer.com

Maa: Viro

Tyyli: Gose

Voltit: 5,2 %

Fiilikset:
Alkuun happamuutta ja suolaisuutta. Taustalta alkaa tulvahdella punajuuri ja kieltämättä ei niin paha mitä odotukseni olivat. Kieltämättä toimii osana aromimaailmaa.

Makuhan on itseasiassa erittäinkin toimiva, siis siihen nähden, että nyt kaatelen kurkkuuni punajuurta. Tuoksussa punajuuri tuli vahvemmin esille, mutta maussa se hyvin hälvenee taustalla. Juurikaan ei mausta voi sanoa, että onko tässä punajuurta ellei tietäisi. Hapan ja sopivan suolainen gose. Hyvä esimerkki tämän panimon taidosta saada mikä tahansa asia toimimaan.

Jos panimo pystyy valmistamaan erittäin hyvän oluen siitä yhdestä asiasta, mitä en maailmassa voi sietää, niin nostan hattua ja sen Pühaste on tällä oluella tehnyt. Ei nouse suosikikseni, mutta voisi juoda toistekin.

Mistä: Saatu

Kuvausvekotin: Huawei Nova 3

Maista jos tykkäät happamista ja suolaisista oluista. Tykkäät punajuuresta.

Pisteet:
Tuoksu: 5/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 11/20
Yhteensä: 29/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *