Pien Olutjoulukalenteri 2019: Luukku 13 – Duckpond Brewing / Morgondagens Wizard Puppethead

Duckpond Brewing / Morgondagens Wizard Puppethead

Vadelma ja mustaherukka ovat tämän berliner weissen mausteet. Oluen on valmistanut yhteistuumin Mikrofonbryggeriet, joka nykyisin tunnetaan nimellä Duckpond Brewing ja toinen mukana ollut panimo on Morgondagens Bryggeri. Duckpond Brewingin taustalla on Millencolin -nimisen bändin Nikola Sarcevic ja kyseinen bändi on ollut jo vuosikausia lähellä sydäntäni. Tämä on Duckpondin oluista toinen mitä olen maistanut ja aivan äskettäin tajusin Millencolin yhteyden. Aina sitä oppii uusia asioita. Lähdetäänpäs sitten itseasiaan. Arvatkaas minkä bändin biisit soi taustalla, kun tätä olutta maistelen.

Panimo: Duckpond Brewing ja Morgondagens Bryggeri

Maa: Ruotsi

Tyyli: Berliner weisse

Voltit: 4,5 %

Fiilikset:
Tuoksu on kyllä juuri sitä mitä pitää eli vadelma ja mustaherukka aidosti esillä. Kevyttä happamuutta. Arvostan aitoja aromeja ja tässä sitä on.

Maussa mennään järjestyksessä: happamuus, mustaherukka ja lopussa viipyilevä vadelma. Mustaherukka on makumaailman kantava voima ja on kuin joisi aitoa mustaherukkamehua. Aitoja marjaisia makuja tarjoileva olut. Eihän tällaista pääse mitenkään moittimaan, vaan täysin toimivaa tavaraa.

Harvoin pystyy olemaan samalla bändin ja heidän oluidensa fani.

Mistä: Saatu. Pien olutjoulukalenteri 2019

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Maista jos tykkäät mustaherukasta ja vadelmasta.

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 13/20
Yhteensä: 36/50

Ja eiku soimaan täysillä Millencolin No Cigar!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *