JaskanKaljat -jenkkipruuvi Bruuverissa 9.11.2019

Se olisi spesiaalia luvassa, kun matkaan 9.11.2019 Helsinkiin ja kohteenani on Panimoravintola Bruuveri. Klo 14.00 startataan JaskanKaljat -jenkkipruuvi, jossa otetaan maistoon viiden yhdysvaltalaisen panimon olut. Pruuvin olutkattaus on allekirjoittaneen käsialaa. Nyt on ilmennyt pieniä muutoksia olutkattaukseen saatavuusongelmien takia, mutta olutlistaa muokataan laadukkaampaan suuntaan. Pruuviin oli alun perin kaavailtu Prairie Pirate Bomb! –niminen imperial stout, mutta sen tilalle otammekin toisen saman tyylilajin edustajan. Tilalle tullut olut on Oskar Blues TEN FIDY Bourbon Barrel Aged. Pirate Bomb! löytyi Ratebeer.comin maustettujen imperial stoutien TOP-50 listalta sijalta 47 ja tynnyrikypsytetty TEN FIDY imperial stoutien listalta sijalta 21, joten ei tässä ainakaan huonompaan suuntaan mennä. Pahoittelut muutoksesta.

Kuva: www.oskarblues.com

TED FIDY ei ole kuitenkaan tastingin ainut juoma, vaan luvassa on olut myös mm. Cigar City Brewingilta ja kolmelta muulta erittäin hienolta panimolta. Kaikki pruuvin oluet ovat sellaisia, ettei aivan joka päivä tule Suomessa vastaan, joten kannattaa varata paikkansa tähän maistelutilaisuuteen.

Tässä alla on linkki, josta pääset varaamaan paikkasi tähän pruuviin. Kannattaa toimia nopeasti, koska paikkoja on rajoitetusti. Tastingin oluisiin voi tulla mahdollisia muutoksia.

Osta lippu! Kausi-pruuvi: JaskanKaljat -jenkkipruuvi 9.11.2019 klo 14

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *