Jaskan olutjoulukalenterina vuonna 2019 toimii Pien Olutjoulukalenteri


J
oulu on kohta ovella ja joka vuotinen joulukalenteri pitää tietenkin itseltäkin löytyä. Suklaakalenterit voi suoraan unohtaa, koska en ole suklaanystävä, mutta olut kyllä ”hieman” maistuu. Sen takia olenkin jo useamman vuoden ajan blogissani pitänyt olutjoulukalenteria. Tänä vuonna jatkan erittäin hyväksi havaittua linjaa ja olutjoulukalenterina tulee toimimaan Pien Shop & Bar Olutjoulukalenteri. Tämä onkin kolmas vuosi peräkkäin, kun blogissani on käytössä Pien olutjoulukalenteri.

Minkälainen olutjoulukalenteri on luvassa tänä vuonna?
Pien Shop & Bar kertoo kalenterinsa olevan tänä vuonna entistä kauniimpi, harvinaisempi sekä laadukkaampi. Kalenteriin on luvassa sellaisia oluita, joita et Suomessa tule saamaan mistään muualta kuin tästä kalenterista. 70 % kalenterin sisällöstä on eurooppalaisten huippupanimoiden tuoreita oluita ja loput Suomen parhaiden herkkuja.

Tässä linkki, josta lisätietoja kalenterista ja tästä pääset myös ennakkovaraamaan sen itsellesi tai kaverillesi. https://www.pien.fi/olutjoulukalenteri.html

Tulen joulukuussa julkaisemaan blogissani jokaisena 24. päivänä olutarvion kalenterista löytyvästä oluesta, joten kannattaa ottaa blogi seurantaan ja sitten lueskella olutta siemaillen minun ajatuksiani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *