Hartwall Lahden ERIKOIS NEIPA

Hartwall Lahden ERIKOIS NEIPA

Hartwallilta tulee harvoin mitään maistettua, mutta tällä kertaa poimin ostoskoriini Lahden ERIKOIS NEIPAN. Ostopäätökseeni vahvasti vaikutti se, ettei Hartwallin suunnasta ole juurikaan koskaan tullut mitään mielenkiintoista ja kun hyllystä sitten löytyy NEIPA, niin kiinnostukseni heräsi. Onhan tämä jo jonkun aikaa kauppojen hyllyssä ollut, joten muutaman kerran olen harkinnut ostavani, mutta nyt sen tein ja tältä se maistui.

Panimo: Hartwall (Royal Unibrew)

Panimon sivut: www.hartwall.fi

Maa: Suomi

Tyyli: New England IPA

Voltit: 5,5 %

Katkerot: 35 EBU

Humalat: Motueka, Mosaic, Hull Melon ja Citra

Fiilikset:
Pehmeän hedelmäinen ja mango vahvasti esillä. Varovainen tuoksu, mutta ei tässä mitään vikaa ole. Ehkä hieman aromikkuutta kaipaisi, mutta positiivisesti yllättää tuoksullaan.

Maussa on trooppisia hedelmiä, mutta huomattavasti tuoksua sekavammin. Tasaisesti liukuu, eikä herätä ajatuksia suuntaan, eikä toiseen. Silloin kun tämän oluen pitäisi ruveta suussa maistumaan, niin silloin ei tapahdukaan mitään. Kyllähän tämän juo, mutta ei tarjoile ihanan hedelmäistä ja aromikasta makuelämystä. Tässä on sellainen peruslagerin ystävän NEIPA. Hienoa, että Hartwall on lähtenyt tekemään tällaisen oluen ja varmasti on löytänyt/löytää yleisönsä. Tällainen olut voi myös lähteä herättämään ihmisten kiinnostusta myös ipoihin ym, joissa vielä reilummin makua.

Mistä: Ostettu K-Supermarket Eväskontti (Joensuu)

Kuvausvekotin: Huawei Nova 3

Maista jos tykkäät erittäin erittäin erittäin helposti juotavasta hedelmäisestä IPAsta.

Pisteet:
Tuoksu: 6/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 5/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 10/20
Yhteensä: 27/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *