Fat Lizard Brewing Co. Je suis Saison

Fat Lizard Brewing Co. Je suis Saison

Huomenna suunnaksi Espoo, joten sen kunniaksi laitan näkyville arvion oluesta, jonka on valmistanut espoolainen Fat Lizard Brewing Company. Olut itsessään on yksi parhaita mitä olen tänä vuonna maistanut suomalaisilta pienpanimoilta ja kulkee nimellä Je suis Saison.

Panimon kuvaus:
”Helppo, vaalean raikas artesaani-saison, joka on pantu pienissä erissä ja pullotettu käsin. Ainutlaatuinen yhdistelmä kahta hiivaa ja kevyt humalointi takaavat mielenkiintoisen makumatkan, pullo pullon jälkeen. Nauti jääkylmänä samppanja- tai valkoviinilasista. Je suis Saisonin voi myös säilyttää ja antaa maun kehittyä ikääntymisen myötä.”

Panimo: Fat Lizard Brewing Co.

Panimon sivut: http://fatlizard.beer/

Maa: Espoo

Tyyli: Saison

Voltit: 6,3 %

Katkerot: 7 EBU

Humalat: Magnum ja Citra

Fiilikset:
Tuoksu on alkuun kuivahkon oloinen. Sitten alkaa tulla esiin hieman hapokasta vihreää omenaa. Valkoviinimäistä fiilistä. Juhlaisan oloinen tuoksu.

Suuhun kaatuu olut, jossa kuivuus on päällimmäisenä esillä. Sen jälkeen pääsemme nauttimaan moniulotteisesta makujen skaalasta. Mausteisuutta, hedelmäisyyttä ja viinimäisyyttä. Karviaismarjan tapainen hapokkuus läsnä keskellä maistelua. Alkuun lempeä olut, herää melko vahvasti tarjoillen mausteisen kokonaisuuden suuta kuivaavalla loppuliu’ulla. Tyylikäs nautiskeluolut, jolla voisi korvata juhlan kuin juhlan alkudrinkin.

Mistä: Ostettu Fat Lizard Brewing Co. Beer Shopista.

Kuvausvekotin: Huawei Nova 3

Maista jos tykkäät valkoviineistä ja/tai monipuolisista oluista.

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 9/10
Suutuntuma: 4/5
Yleisvaikutelma: 16/20
Yhteensä: 40/50

2 thoughts on “Fat Lizard Brewing Co. Je suis Saison

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *