Nokian Panimo Keisari Stout

Nokian Panimo Keisari Stout

Nokian Panimolta tuli kevääksi pari uutta olutta ja aikaisemmin jo julkaisinkin arvion heidän Wiener Lagerista. Nyt vuorossa se toinen uutuus, joka on Keisari Stout. Maitokauppastouteja ei ole liikaa saatavilla, joten hienoa saada tällainen kauppojen hyllyyn. Nyt sitten tietysti pitää testata, että se myös maistuu hyvältä.

Panimon kuvaus oluesta:
”Musta, irlantilaistyyppinen stout, jonka tukeva paahteisuus ja miellyttävä maltaisuus sekä maltillinen 5,5% alkoholipitoisuus panee jalat vipattamaan kuin Flatleyn irkkutanssirivistöllä. Tästä ei stoutti stoutimmaksi tule, kokokin on passeli 0,33.

Suosittelemme: Keisari Stout on loistava jälkiruoka sellaisenaan. Voit kuitenkin kokeilla hauduttaa stoutissa lammaspataa tai leipoa siitä suklaakakkua.”

Panimo: Nokian Panimo

Panimon sivut: www.nokianpanimo.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Stout (Irlantilaistyylinnen)

Voltit: 5,5 %

Katkerot: 43EBU

Humalat: Perle

Maltaat: Pilsner, Münich, Caramel 100, Roasted Barley ja Chocolate Black Malt.

Fiilikset:
Kuivaa nokista paahteisuutta. Sopusuhtainen runko. Kahvinen ja lakriksinen yleisfiilis. Ei mitään turhuuksia. Tyylikäs tyylilajinsa edustaja.

Maku jatkaa tuoksussa hyväksi todettua selkeää linjaa. Tämä on stout, joka tuo hienosti irlantilaistyyppisen stoutin suomalaisten olutmakustelijoiden huulille ja Nokian Panimo tekee homman vieläpä tyylikkäästi. Hieno tölkki ja vieläkin hienompi tölkin sisältö. Monikäyttöinen olut, joka menee silleen, mutta myös ruokajuomana ja ruoanlaittoon. Maussa tulee esiin tummaa suklaata ja kevyttä karamellisuutta.

Keisari Stout on olut, jota tulee varmasti maistettua useasti.

Mistä: Saatu panimolta. Löytyy laajasti maitokaupoista.

Kuvausvekotin: Huawei Nova 3

Maista jos tykkäät kuivista paahteisista oluista. Tummien oluiden ystäville.

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 13/20
Yhteensä: 36/50

2 thoughts on “Nokian Panimo Keisari Stout

  1. Hei! Mä kyllä tykästyin heti. Tämä on tähän ehdottomasti paras ruokakauppastout tähän mennessä. Toivottavasti Jukan Puoti Muuramessa pitää tämän valikoimissaan. 🤗😋

  2. Hei! Mä kyllä tykästyin heti. Tämä on tähän ehdottomasti paras ruokakauppastout tähän mennessä. Toivottavasti Jukan Puoti Muuramessa pitää tämän valikoimissaan. 🤗😋

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *