Haapala Hiukan Helmeilevä

Haapala Hiukan Helmeilevä

Arkistojen kätköstä kaivelen tämän arvion, koska flunssa hieman vielä vaivailee, enkä täten viitsi lähteä maistelemaan mitään uusia oluita tuolta olutkaapistani. Jonkun verran olutarvioita päätyy myös pöytälaatikkoon ja niitä tulee sitten myöhemmin julkaistua. Tämä Hiukan Helmeilevä on yksi sellaisista arvioista.

Hiukan Helmeilevä on Haapalan Panimon valmistama golden ale. Ensikosketuksen tähän juomaan sain käydessäni perheeni kanssa syömässä heidän ravintolassaan ja samalla myös kävimme vierailulla panimolla. Tässä on juttua siitä reissusta: Haapala bnb – Loistavaa ruokaa ja hienoja oluita.

Paikkana Haapala on mitä idyllisin ja sijaitsee Sotkamossa, vain noin kilometrin päässä Vuokatin matkailukeskittymästä. Haapala tarjoaa hyvät majoittumismahdollisuudet ja ravintolan. Sen lisäksi sijainti on lähellä hiihto- ja laskettelupaikkoja, joten mikäs sen mukavampaa kuin hiihtolenkin jälkeen käydä Haapalan latukahvilassa kaakaolla ja munkilla? Itsehän en hiihdä, mutta kuvittelisin sellaisen maistuvan hiihtolenkin ohessa 🙂

Panimo: Haapalan Panimo

Panimon sivut: https://www.haapalabnb.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Golden ale

Voltit: 4,7 %

Fiilikset:

Suoraviivainen ja puhdas tuoksu. Viljaa ja sitruksisuutta.

Alussa iskee vahvasti sitruksisuus, joka on maussa hallitsevin osa-alue. Taustalla kevyttä viljapeltoa. Helposti juotava ja erittäin virkistävä Golden Ale. Voisin helposti kuvitella siemailemassa tällaista useammankin lämpimänä päivänä terassilla.

Mistä: Saatu.

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 13/20
Yhteensä: 33/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *