Jaskan Pien olutjoulukalenteri 2018: Luukku 14 – Olarin Panimo MC Taakibörsta iPa Remix

Olarin Panimo MC Taakibörsta iPa Remix

Heti alkuun täytyy myöntää, etten ole ennen kuunnellut MC Taakibörstaa. Nyt tätä olutta maistellessa laitoin soimaan ja koko oluen ajan kuuntelin. No en lähde sen enempää kommentoimaan musiikkia, vaan mennään oluen kimppuun. Tämä on muuten ensimmäinen kerta, kun blogissani on arvioinnissa Olarin Panimo olut. Valmistusaineissa näkyy olevan humalien lisäksi myös mangoa ja ananasta.

Panimo: Olarin Panimo

Panimon sivut: www.olarinpanimo.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Session IPA

Voltit: 5,3 %

Humalat: Amarillo, Citra, Mosaic ja Galaxy

Muuta: Mango ja ananas

Fiilikset:
Tuoksussa on kyllä reilut annokset trooppista hedelmäisyyttä ja taustalta kumpuaa mustaherukanlehteä. Mallaspuoli ei ota minkäänlaista osaa tuoksuun.

Maussa on pehmeää mangososetta ja sitten puree greippinen humalointi. Lopussa suuhun jää ananas ja humalat pyörii kitalaessa. Sopivasti löytyy runkoa, eikä lähde vetistelemään. Hedelmien ympärillä pyöriskelevä olut, joka maultaan antaa enemmän kuin tuoksu. Tässä tulee hyvin esiin ne extrat (mango ja ananas) ja toimivat osana kokonaisuutta. Ei kuitenkaan yllä miksikään mykistävän upeaksi tyylilajin edustajaksi, mutta kyllä mielellään tällaisen juo jopa parikin peräkkäin.

Mistä: Saatu Pien -olutkaupalta. Löytyy heidän olutjoulukalenterista.

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Pisteet:
Tuoksu: 6/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 12/20
Yhteensä: 31/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *