Collective Arts Life in the Clouds Hazy IPA

Collective Arts Life in the Clouds Hazy IPA

Kanadalaisen Collective Arts Brewingin oluita on saapunut tänne pimeään ja harmaaseen itäiseen Suomeen. Tänään kävin tähystetystä polvesta poistattamassa parit tikit ja samalla ajattelin käydä viereisestä Alkosta pari olutta viikonloppua varten. Sieltä otin talteen kaksi purkillista olutta, joiden ulkoasu hiveli silmiäni. Ensimmäisenä testiin kaksikon kevyempi eli Life in The Clouds -niminen Hazy IPA / NEIPA / New England IPA / New England Style IPA / New England India Pale Ale / Sammee IPA. Tuo viimeinen noista ei ollut virallinen nimi. Itselleni ensimmäinen kosketus kyseisen panimon tuotoksiin.

Panimo: Collective Arts Brewing

Panimon sivut: https://collectiveartsbrewing.com

Maa: Kanada

Tyyli: New England IPA

Voltit: 6,1 %

Katkerot: 59,0 EBU

Humalat: Mosaic ja Simcoe

Fiilikset:
Tuoksu on ihanan aromaattinen tuulahdus mäntymetsää, trooppista hedelmäisyyttä ja mehukkuutta. Tällaista olutta tuoksutellessa miettii, että onpas mahtava tuoksu ja varmasti maistuu erittäin hyvältä. Sitten rupeaa miettimään, että miksi en jo maistele? No maistellaanpas.

Nättiä tasapainoa tarjoileva hedelmäisen mehuisa IPA, jossa pehmeää mangoa ja männynneulasia. Oluen runko jää loppua kohti hieman ohueksi, mutta en anna sen häiritä. Tämä juoma häviää lasista pelottavan helposti ja suu tykkää. Makukokemus on täynnä pehmeitä trooppisia hedelmiä ja juotavuus huippuluokkaa. On tullut maistettuja neipoja ja ”neipoja”. Tälle ei tarvitse laitella lainausmerkkejä ympärille, vaan nyt on aitoo kamaa!

Mistä: Sokoksen Alko (Joensuu)

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 4/5
Yleisvaikutelma: 14/20
Yhteensä: 38/50

2 thoughts on “Collective Arts Life in the Clouds Hazy IPA

  1. Itse juuri hommasin kyseisen oluen ja on muuten erittäin hyvä. Harmittaa, että en älynnyt ottaa usempaa matkaan…
    Oli yllätävän vaikea löytää pääkaupunkiseudun alkoista, ei ole kaikissa. Ottakaa ja maistakaa jos kohdalle sattuu

    1. Nyt vasta huomasin sun kommentin. Tää on hankalaa, kun nykyisin ei sähköpostiin tule enää ilmoitusta kun joku kommentoi.

      Tämä on kyllä maistamisen arvoinen tuote ja mielellään kerää koko sarjan näitä eri näköisiä tölkkejä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *