Panimo Kiiski Maininki Savu Porter

Panimo Kiiski Maininki Savu Porter

Flunssa on hoidettu alta pois ja olen back in business! Testiin savuinen porter, mikä kuulostaa erittäin hyvältä, kun tässä ollaan taittumassa vähitellen talven puolelle.

Panimo: Panimo Kiiski

Panimon sivut: www.panimokiiski.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Baltic porter

Voltit: 7,5 %

Katkerot: 28,0 EBU

Humalat: humalat Northern Brewer ja Willamette

Maltaat: Pale, Smoked, Caramel, Pilsner ja Roasted

Fiilikset:
Pehmeä savuinen ja paahteinen tuoksu, jossa aromit hyvässä balanssissa. Tuoksu kohillaan, eikä savuisuus ota liikaa roolia. Nättiä!

Hyvin juotava balttinen portteri, jossa karamellista makeutta ja pehmeää savuisuutta. Petollisen juotava olut, kun kuitenkin tässä on voimaa 7,5 %. Runko soljuu kurkusta alas, muttei jää vetiseksi. Tässä on olut, jota haluan, että sitä löytyy jääkaapista koko talven ajan. Tätä voi nautiskella ihan silleen, toimii myös varmasti ruoan kanssa ja jälkiruokana. Hienoa työtä Panimo Kiiski. Olen tässä maistanut kyseisen kaikki oluet läpi ja voinkin sanoa, että uusista suomalaisista pienpanimoista yksi vaikuttavimpia esityksiä. Vahvat suositukset tämän panimon oluisiin!

Mistä: Saatu panimolta

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 4/5
Yleisvaikutelma: 13/20
Yhteensä: 37/50

One thought on “Panimo Kiiski Maininki Savu Porter

  1. Näin panimon kanssa samalta kylältä olevana puolueeton mielipide on samoilla linjoilla, parhaita kokonaisuuksia Suomen mittapuulla!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *