Laitilan Imperiaali voitti kultaa World Beer Cup 2018 -kilpailussa – Rami Aarikan fiiliksiä

Kuva: Laitilan.com

Suomalainen olutmenestys maailmalla on saanut jatkoa. Laitilan Wirvoitusjuomatehdas voitti Yhdysvalloissa järjestetyssä World Beer Cup -kilpailussa brittityylisten Imperial Stoutien sarjan. Voitto-oluena oli panimon 15 -vuotisjuhlan kunniaksi valmistettu Imperiaali Stout. Kyseinen tunnustus on kyllä mittava, koska kilpailu on erittäin arvostettu ja kokonaisuutena World Beer Cup -kilpailussa oli yli 8200 olutta.

Eilen onnittelin Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtajaa Rami Aarikkaa ja kyselin hänen fiiliksiään tämän voiton johdosta. Tässä Ramin ajatuksia.

”Voitosta on erittäin hyvät fiilikset! Kelpaa sitä makustella tässä samalla kun pesee mummun pihakeinua. Maailman suurin olutkisa, jossa mukana 8200 olutta ja satoja panimoita, ei siinä voi ku olla tyytyväinen. Impi on monesti valittu Suomen parhaaksi samoin kuin Vuoden olueksi. Tämä on eka kerta ulkomailla ja heti arvostetuimmassa kisassa. Sarjakin on arvostettu British-style Imperial Stout, joten kilpaveikot on ollut kovia.

Vilenin Villelle ja koko panimon porukalle syvä kumarrus, jälleen kerran! Toivottavasti saadaan voiton kautta Alkon peittoa kasvamaan.”

Vielä kertaalleen tätäkin kautta onnittelut koko panimon porukalle.

Pari kuvaa aikaisemmilla etiketeillä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *