Brew By Numbers 55/06 Double IPA – Galaxy Mosaic

Brew By Numbers 55/06 Double IPA – Galaxy Mosaic

Pien olutkauppa aloitti maahantuomaan lontoolaisen Brew By Numbers -nimisen panimon oluita ja sain maistoon kuusi erilaista olutta tämän panimon tuotteista. Tämä on ensikosketukseni BBN0:n oluisiin, mutta pitkään olen odottanut pääseväni niitä maistamaan. Kyseessä ei ole Pien olutkaupan ainut maahantuoma panimo. Aikaisemmin sieltä on tullut mm. Brewski ja Brekeriet. Äskettäin myös alkoi tulla ruotsalaisen Dugges Bryggerin oluita, joten pitäkää silmällä tämä pieni kauppa, koska paljon on erilaisia herkkuja tulossa!!!

Kaikki BBN0 panimon oluet nimetään kahdella eri numerolla, kuten esimerkiksi tässä ensimmäisessä arvioissani olut on nimeltään 55/06. Tämä tarkoittaa, että ensimmäinen numero kertoo oluttyylin ja toinen numero kertoo, että monesko tyylinsä edustaja se heillä on. Eli tämä olut on Double IPA -sarjan kuudes versio. Suosittelen, että menette panimon sivuille katsomaan olutlistan, koska se on kyllä hienon näköinen.

Kuva: www.brewbynumbers.com

Panimo: Brew By Numbers (BBN0)

Panimon sivut: www.brewbynumbers.com

Pullotettu: 20.11.2017

Parasta ennen:
20.3.2018

Maa: Englanti

Tyyli: Double IPA

Voltit: 8,2 %

Humalat: Galaxy ja Mosaic

Fiilikset:
Tuoksussa ananasta, mustaherukkaa ja mangoa. Mehumainen ja aavistus hiivaa mukana.

Aromikas trooppisen hedelmäinen mehu, jossa hyvä tasapaino humaloinnin ja maltaan kesken. Kuivakka DIPA eli juuri sellainen mikä omaan suuhuni uppoaa nätisti. Kuivuus tarjoilee huomattavasti paremman juotavuuden, kuin karamellipommit. Petollisen juotava 8,2 prosenttinen olut.

Mistä: Saatu Pien olutkaupalta.

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 4/5
Yleisvaikutelma: 13/20
Yhteensä: 37/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *