Hopping Brewsters Warthog IPA

Hopping Brewsters Warthog IPA

Hopping Brewstersin Warthog IPA oli itseasiassa aivan kärkijoukossa, kun yli 4,7 % oluet rupesivat tipahtelemaan maitokauppojen hyllyille. Itsekin sen sieltä kävin poimimassa ja kyllä kannatti poimia. Ennen kuin syvemmin lähden arvioimaan, niin sanon alkuun tämän olevan yksi parhaista maitokaupassa tällä hetkellä. Virkistävää juomaa kerta kaikkiaan.

Kävin heittämässä reissun Thaimaahan Bangkokiin veljeni luokse ja vein hänelle tuliaisena yhden pullon tätä Warthog IPAa, ja hänen mielestään se oli yksi parhaita oluita mitä oli eläissään juonut.

Panimo: Hopping Brewsters Beer Company

Panimon sivut: www.hoppingbrewsters.fi

Maa: Suomi

Tyyli: India Pale Ale

Voltit: 5,4 %

Katkerot: 100 EBU (Alkon sivuilla: 73 EBU)

Fiilikset:

Tuoksu on puhdaslinjainen, eikä sisällä mitään turhaa. Mallaspohja melko simppeli ja humalointi yllättävän hyvin aisoissa, vaikka EBUja löytyykin 100 kappaletta. Kyllähän ne katkerot potkivat, mutteivat hyökkää täysillä silmille. Hedelmäinen ja hivenen toffeinen.

Olut kaatuu suuhun ja tarjoaa aimoannoksen humalointia, joka sitruspainotteista. Kuivahko IPA, jossa katkerot hallitsevat ja sitrushedelmää riittää. Tämä olut ei kiertele, eikä kaartele vaan vetää mutkat suoriksi. Warthog pommittaa suun täydeltä sitruksisia pommeja laadukkaassa kokonaisuudessaan.

Mistä: Joensuun Prisma

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 15/20
Yhteensä: 38/50

One thought on “Hopping Brewsters Warthog IPA

  1. Loistava olut myös ruuanlaittoon. Olen maustanut makkaraa ja Thunder Chiefin kanssa olusena savustetussa papupekonipadassa. Siinä samalla saattaa kokkikin maistaa pari lasillista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *