Beerbliotek / All In Brewing Whoop Ass

Beerbliotek / All In Brewing Whoop Ass

Kun näet oluthyllyssä tölkin, jossa lukee Whoop Ass, niin se ei vaan voi jäädä ostamatta. Tähän väliin lainaan pienen tekstinpätkän Urbandictionary -sivustolta, joka hyvin kuvastaa tämän oluen nimeä:
Can of whoopass:
”A phrase used to indicate that the target is about to be introduced to a whole world of pain. Specifically, you, by opening this can, are going to unleash the power of whooping (that is, in the sense of attacking and beating, not in the sense of whooping cough) upon their sorry ass.”

Itseni kaltaiseen hölmön huumorin ystävään tämä uppoaa yhtä hyvin kuin itse tölkin sisältö, joka on 3,5 prossaista Berliner Weissea. Tämä berliiniläinen oluttyyli on tässä versiossaan kuivahumaloitu ja kaveriksi saanut myös appelsiinin kuorta.

Time to open a can of whoopass!

Panimo: Beerbliotek

Maa: Ruotsi

Tyyli: Berliner Weisse

Voltit: 3,5 %

Fiilikset:
Tuoksultaan hyvin sitruunalimonaadinen ja ripaus mausteisuutta. Appelsiininkuori tuo omaa kuivaa kitkeryyttään. Happamuus loistaa poissaolollaan tehden tästä melko oudon tyylissään.

Maku on taas happamuudeltaan aivan kuin toiselta planeetalta ja suuni ihmettelee ”että mitähän v****a?!?” Tämä ajatus on erittäin positiivinen tässä tilanteessa, koska Whoop Ass yllättää minut vahvalla happamuudellaan ja pureutuu ikeniini. Olut tuntuu rungoltaan vahvemmalta, kuin 3,5%. Tässä oluessa on hienosti yhdistetty vanha saksalainen oluttyyli ja annettu sille boostia kuivahumaloinnin ja appelsiinin kuorien osalta. Olut pysyy balanssissa koko maistelun ajan ja kaikki osa-alueet tukevat toisiaan. Tyylilajinsa ehdotonta kärkeä. Loistava kesäjuoma, mutta uppoaa myös näin pakkasten aloitellessa paukutteluaan.

Mistä: Pien olutkauppa (Helsinki)

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Pisteet:
Tuoksu: 6/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 4/5
Yleisvaikutelma: 15/20
Yhteensä: 36/50

One thought on “Beerbliotek / All In Brewing Whoop Ass

  1. Itse juuri koemaistoin kyseisen oluen ja onpas erikoinen berliner! Itse olen viimeksi juonut berliner weissen Berliinissä ja silloin mukana oli waldmeister-siirappia. Hyvää oli sekin mutta tämä whoop ass on yllättävän hyvää ja omaa miellyttävän suolaisen jälkipuraisun. Kannattaa kokeilla kun eteen sattuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *