Kimito Brewing Arcipelago Pale Ale

Kimito Brewing Arcipelago Pale Ale

Ja näin saadaan maistettujen panimoiden joukkoon uusi tuttavuus. Kimito Brewingin oluet eivät olleetkaan aikaisemmin allekirjoittaneen laseissa majailleet ja peli isketään auki tällä Arcipelago Pale Alella. Ulkoasultaan hyvinkin erottuva olut ei varmasti jää Alkon hyllystä huomaamatta. Harmikseni huomasin, vaan ettei taida tällä hetkellä sieltä saada. No toivotaan, että asia korjaantuu lähiaikoina.

Panimo: Kimito Brewing

Maa: Suomi

Tyyli: American Pale Ale

Voltit: 5,5 %

Katkerot: 50,4 EBU

Humalat: Magnum, Chinook ja Challenger

Fiilikset:

Tuoksultaan tuore henkäys sitruunaa simppelillä mallasrungolla. Valttikorttina tuoreus. Maltaisuus hallitsee tuoksua leipäisällä otteella.

Makumaailma kirpeän sitruksinen ja pikkaisen liian kepoinen. Runko aivan hitusen liian kevyt. Yrttisyys selkeää ja antaa luonnetta. Pähkinää. Virkistävä ja sopivan erilainen perus Pale Aleihin nähden. Aloittelevalta panimolta tasapainoinen suoritus. Laatu on kyllä kohillaan, joten mielenkiinnolla odottelen muita panimon oluita.

Mistä: Saatu panimolta.

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 2/5
Yleisvaikutelma: 12/20
Yhteensä: 31/50

2 thoughts on “Kimito Brewing Arcipelago Pale Ale

  1. Itse olen imaissut oikeastaan jokaisen vastaan kävelleen Kimiton. Oisko nyt neljä eri bisseä. Yllättynyt siitä, että taso jokaisessa ollut selvästi keskivertoa paremman puolella. Hyvä panimo, jota voi suositella, jos tykkää konstailemattomasta ja laadukkaasta bissestä.

  2. Valaan silmän kanssa samaa mieltä. Uusi aloittelva panimo niin on loistavaa että laatu on taattua. Ja että panimo uskaltaa työntää eri tyylisiä oluita heti ulos. jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavaa tuotetta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.