Maku Brewing Steam Lager

Maku Brewing Steam Lager

Itse kyllä tykkään Höyryoluista. Tyylilajin pioneeri ja klassikko statuksen omaava Anchor Steam Beer on kyllä näppärä olut ja useasti tulee maitokaupasta ostettua Laitilan Mississippia, joka on itselleni yksi ostetuimpia ns. käyttöoluita. Mitä tarkoitan käyttöoluella, niin tarkoitan sitä, että otan purkin ja nautiskelen pois. Useasti joko saunassa purkista suoraan tai ruoanlaiton ohessa. Hyvänmakuinen, simppeli ja virkistävä juoma. Sitä minun mielestäni tämä tyyli on. Hyvää, simppeliä ja virkistävää. Katsotaan Makun vastaus tähän tyyliin.

Panimo: Maku Brewing

Maa: Suomi

Tyyli: California Common

Voltit: 5,2 %

Katkerot: 31,8 EBU

Fiilikset:

Tuoksussa ruohoisuutta, sitruksisuutta ja hedelmäinen pehmeys. Maltaisuutta.

Maultaan raikas olut, jossa viljapeltoa ja hedelmäistä hiivaisuutta. Ruohoista humalointia.

Suuhun soljuava juoma. Rapsakan ruohoinen ja hedelmäinen olut. Maku Steam Lager kertoo maistajalleen mistä tässä tyylissä on kyse. Tyylissään tyylikäs.

Mistä: Saatu panimolta. Löytyy Alkosta (3,80€ /0,33l tölkki).

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 13/20
Yhteensä: 33/50

Huom. 8.2.2017 klo. 21.48 lisätty Alkon hinta.

3 thoughts on “Maku Brewing Steam Lager

  1. Ehdotuksena voisi laittaa arvion yhteyteen Alkon hinnan, jos on saatavilla 🙂

  2. Kiva kuulla, että tää maistui! Oon nimittäin pitkään kelaillut, että kannattaisko tätä tilata A-marketin verkkokaupasta. On kovasti kiinnostellut, mutta siellä on niin paljon vieläkin kiinnostavampia oluita, että budjetti yleensä ylittyy nopeasti.. Ja kun California Common ei tyylinä ole ihan niitä omia lemppareja, vaikka just tuo Anchor Steam Beer ja Laitilan versio ovat ihan maukkaita sauna/kesäoluita olleetkin, niin tulee usein tilattua muuta. Makun tuotokset kuitenkin kyllä aina kiinnostavat, joten pitäähän tätäkin päästä maistamaan! Heidän IPAnsa on joko toiseksi paras, ellei paras maistamani kotimainen IPA (ja näitä on maisteltu paljon) ja IS on myös mielestäni aivan nappi suoritus! Weizen bock taas oli kamala pettymys, joten toivottavasti tämä taas nappailisi! Tilaukseen ->

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *