Pieni info pienestä oluttapahtumasta – Beer Camp Fiskars

Kuva: Beer Camp Fiskars – Facebook

Heinäkuun alussa 1 – 2. päivä on Fiskarsin Ruukissa oluttapahtuma nimeltä Beer Camp Fiskars. Tämä ”jo perinteikäs” oluttapahtuma (järjestetään toista kertaa) on entistäkin kovempi. Sosiaalisessa mediassa ”Suomen söpöimmäksi” tituleeratulla olutfestivaaleilla Rekolan Panimon, Mathildedalin Panimon ja Kuura Ciderin kaverina on vieraileva tähti Rousal Brygghus.

Vanhoilta toimijoilta tulossa joukko uusia oluita tarjolle esim. Rekolan mieto vehnä ja hiukan vahvempi trippel, Kyläpanimoltakin varmasti jotain mitä ei ole laajassa levikissä ja ennen kaikkea myös  Kuuran siidereitä. Todella mukava setti tulossa heinäkuun alkuun.

Mukana olutfestareilla myös Rousal Brygghus kaukaa pieneltä saarelta meren keskeltä. Patrik tuo ensimmäistä kertaa oluensa mantereelle olutfestivaaleille ja mies on paikan päällä itse kertomassa panimostaan sekä oluistaan.

Rousal Brygghus oluet:

 – Rousal Amber 4,6% simcoe ja amarillohumaloitu ale
 – Rousal IPA 7,5% perlellä humaloitu

Sekä ennen kaikkea:

 – Sour Apple Weizen 6,2% vehnäolutpohja, jossa Söderlångvikin  omenoista puristettua omenamehua ja olut on hapatettu oman leipomon  leipäjuurella.
 – Viking Weissbier 5,5% viikinkiolut, kuten ne aikanaan olivat.  Mäskäyksessä käytetty roppakaupalla katajaa ja olut on maustettu  suomyrtillä.

Ja Facesta lisätietoja : www.facebook.com/beercampfinland

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *