Tanker Reloaded Session IPA

Tanker Reloaded Session IPA

Tanker on itselleni niitä uusimpia panimotuttavuuksia ja kyseessä on virolainen pienpanimo. Aikaisemmin olen maistanut paria Tankerin tuotosta muutaman siemauksen ja hyvältä vaikuttivat. Nyt pitää tarkistaa tämä Reloaded –niminen Session IPA. Prosentit ovat tämän ns. tyylilajin yliluokassa, kun yleensä tämä tyyli on väännetty sopimaan maitokauppamuottiin. Jos totta puhutaan, niin onhan tämäkin maitokauppamuotissa ja siis Viron maitokauppamuotissa 🙂

Panimo: Tanker

Maa: Viro

Tyyli: Session IPA

Voltit: 5,7 %

Fiilikset:
Paljon pitkäkestoista vaahtoa ja väriltään oranssinruskea. Nättiä.

Tuoksu on raikas, hedelmäinen ja havuinen. Hunajapomelon tapaista sitruksisuutta. Sitrushedelmän kirpeää kuorta. Erittäin miellyttävä tuoksu. Mukavaa pehmeää hedelmää.

Makumaailma keskittyy sitrukseen ja hunajapomelon maku on selkeimmin esillä. Kurkunpäähän jää pitkäksi aikaa pyörimään kitkerä sitruksisuus. Melko kovan tuntuinen siihen nähden, kun tuoksussa enemmän pehmeämpi sitrus. Virkistää ja raikastaa kroppaa, mutta ei tämä mikään nautiskeluIPA ole. Uppoaa nätisti, kun hieman väsyttää ja haluat piristystä. Reloaded lataa akkusi täyteen ja jaksat jatkaa puuhailujasi.

Tuoksu oli makua parempi ja jotenkin makumaailma jää liian yksipuoliseksi.

Mistä: Tilattu Hops Unitedin verkkokaupasta

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 5/5
Maku: 6/10
Suutuntuma: 2/5
Yleisvaikutelma: 13/20
Yhteensä: 33/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *