Beers Of The World tuo Suomeen erikoisoluita tarjoavan verkkopalvelun

3.8.2015 tulee oluenystäville aivan jotain uutta. Beers Of The World aukaisee ensimmäisen Suomesta toimivan oluen oston verkkopalvelun. Ryhdyin ottamaan asiasta selvää ja haastattelin asian tiimoilta Servaali Oy:n Henry Johanssonia ja vastaa myös tästä Beers Of The World:ista.

Linkki sivulle: www.beersoftheworld.fi

Tausta:
Nykyisin oikeasti mielenkiintoisten oluiden saaminen Alkon valikoimaan on lähes mahdotonta. Tähän vaikuttaa omalta osaltaan Alkon tapa toimia, mutta myös tuottajat joilla ei ole välttämättä tarjota Alkon hakuihin juuri sillä hetkellä niitä kaikkein mielenkiintoisimpia tuotteita. Kiinnostus erikoisoluisiin lisääntyy kovaa vauhtia ja Alko ei nykyisellä toimintatavallaan pysty vastaamaan kuluttajakysyntään. He eivät pysty tarjoamaan niin monipuolista valikoimaan kuin kuluttaja haluaisi. Samalla tämän hetkinen suosituin ns. oluttyyli eli uutuusolut jää monesti kuluttajalta saamatta.

Nykyinen tilausvalikoima toimii käytännössä laatikoittain tilattavista tuotteista ja vaikka se onkin kehittynyt hieman parempaan suuntaan, niin se ei siltikään vastaa kuluttajan ajatusta hyvästä olutkaupasta. Tilausvalikoimassa on hyvin vähän kiinnostavia tuotteita.

Päällimmäisenä ajatuksena Beers Of The World.fi:llä on halu tarjota mahdollisuus ostaa vaikka yksi pullo maistettavaksi ja tarjota lisäarvoa kuluttajalle.

Alla oleva kuva valaisee, kuinka homma tulee toimimaan.

Tulevaisuus:
Homma lähtee käyntiin kolmella oluella, mutta jatkossa oluita tulee joka kuukausi 2-10 erilaista.
Ensimmäiset ovat saatavilla ensi viikon maanantaina 3.8.2015. Syyskuussa on luvassa oluita mm. Põhjala Brewerylta ja Mallaskosken Panimolta. Tarkoituksena heillä on tuoda saataville raikkaampia ja rokkaavampia oluita mitä aikaisemmin on ollut saatavilla. He ovat erittäin tarkkoja siitä, että mitä nämä oluet tulevat olemaan. Niiden tulee olla oikeasti mielenkiintoisia päästäkseen mukaan.

Ensimmäiset oluet 3.8.2015

  • Thornbridge Jaipur IPA
  • Thornbridge Wild Raven Black IPA
  • Thornbridge Bracia (360 pulloa)

Hinta:
Oluiden hinnat tulevat pysymään nykyisten Alkon hintojen kanssa balanssissa. Spesiaalit oluet ovat tietenkin kalliimpia, mutta kyllähän ne ovat kalliita muuallakin.

Tällainen infopaketti asian tiimoilta ja itse ainakin mielenkiinnolla odotan, että mitä sieltä on tulossa. Ainakin Põhjala Brewery kiinnostaa, koska en ole heiltä maistanut yhtään olutta.

4 thoughts on “Beers Of The World tuo Suomeen erikoisoluita tarjoavan verkkopalvelun

  1. Põhjalan oluet on erittäin laadukkaita. Yksi suosikkipanimoista tällä hetkellä. Vaikka Öö on se panimon lippulaiva niin ei ole mun mielestä paras. Must Kuld on aivan törkeän hyvä.

  2. hahah katoinki et oli omituisen hyvin kirjoitettu teksti mutta tuo olikin suora kopio sähköpostista tai jostain. Et sitte viittiny laittaa lainatuksi tekstiä

    1. Hahah. Kyseessä oli puhelinhaastattelun perusteella kirjoitettu teksti. Puhelun aikana tein muutamalla ranskalaisella viivalla muistiinpanoja ja laadin tuon tekstin. Eli kiitos jos oli omituisen hyvin kirjoitettu teksti. En viitsinyt laittaa tekstiä lainatuksi sen takia

  3. Loistavaa, että saadaan Suomeen tällainen palvelu. Alko ei todellakaan palvele olutharrastajia vaan on viinien ja väkevän alkoholin erikoismyymälä jolla on pieni olutvalikoima siinä ohessa. Itku tulee kun vertaa Alkon ja Systembolagetin olutvalikoimia.

    Ja komppaan Villeä. Põhjalan oluita on tullut maistettua vajaa kymmenkunta ja ainoastaan Must kuld kirsikkaversio oli sellainen mikä ei itseä miellyttänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *