Joulu tuli etuajassa – Papabeersin paketti saapui!!!

Tänään saapui Jaskan talouteen joulu hieman etuajassa, kun puhelimeeni pärähti viesti, että paketti olisi haettavissa lähi Siwasta. Eikun pakettia hakemaan ja myyjätätösen nostaessa pakettia ulottuvilleni selvisi myös sen sisältö. Siellä niin ihanasti kilisi Papabeerssiltä tilaamani 24 päkki olutta. Kuin pikkulapsi jouluaattona, niin rupesin avaamaan pakettia. En muistanut, että mitä olin tilannut. Ainut muistikuva oli, että Pyynikin Käsityöläispanimon palkittua Vahvaaportteria olin muutaman potun tilaillut. Muuten loput olivat melko pimennossa. Paketti auki ja ihailemaan pulloja.

Tällaisia sieltä sitten löytyi:

  • Pyynikin Käsityöläispanimon Vahvaportteri
  • Pyynikin Käsityöläispanimon Kataja 1.086 Sahti
  • Pyynikin Käsityöläispanimon Pirun Polkka
  • Pyynikin Käsityöläispanimon Ronya
  • Papabeers Nisuolut
  • Papabeers Vanillastout
  • Papabeers Winter Ale
  • Papabeers Elisabeth

Huom. Nuo Papabeers oluet on myös valmistanut Pyynikin Käsityöläispanimo. Luulen että Papabeerssillä ja Pyynikin Käsityöläispanimolla taitaa olla aika paljon yhteistyötä käynnissä. Heh heh! Kaikki kuitenkin tietää tuon kuvion, niin en lähde sitä sen enempää käsittelemään.

Tämän kirjoittamani jutun pointti. No, sitä nyt ei ollut muuta kuin, että ajattelin ilmoittaa tilanneeni Virolaisesta nettikaupasta Suomessa ja vielä tarkemmin Tampereella valmistettua olutta, koska Suomessa ei voi käydä hakemassa sitä Tampereelta. Ainut tapa päästä maistamaan näitä oluita kotisohvalla on tilata ne toisesta maasta. Hienoa Suomi ja kaikki päättäjät! Näin sitä pidetään oman maan asioista huolta.

Ja tulen myös jatkossakin tilaamaan Papabeerssilta oluita ja muistakin ulkomaalaisista verkkokaupoista. Valikoima niissä on parempi, kuin maamme monopolimarketissa eli Alkossa, joten miksipä en tilaisi.

Tässä on lista olutnettikaupoista joita itse käytän:

Tällaista tällä kertaa ja minäpä rupean pohtimaan, että millä noista kahdeksasta oluesta aloittaisi maistelut!

Ja jos vielä loppuun saan pyytää, niin jakakaa oma Papabeers –aiheinen olutkuvanne, joko JaskanKaljat –facebookkiin tämän julkaisemani jutun kommenteihin. Tai Twitterissä laittakaa kuva ja tägätkää @jaskankaljat @ksityopanimo ja hashtagit #olut #papabeers #pienpanimo. Näin saadaan asiaa esille 🙂

2 thoughts on “Joulu tuli etuajassa – Papabeersin paketti saapui!!!

  1. Ai hitto kun en itse kerennyt tähän tilaukseen mukaan. Tuo vahvaportteri on NIIN hyvää! Eikä muutkaan yhtään pöllömmältä vaikuta. Tilasin sitten toisen satsin Belgian Beer Factorystä, hyvin toimii homma myös sieltä!

  2. Onko Nisuolut uusi vehnäolut vai Simo vehnäolut toisella nimellä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *