OlutExpo 2014 – Teerenpeli Panimo & Tislaamo – Juomalista

Teerenpeli Panimo & Tislaamo saapuu seuraavanlaisella juomakattauksella tapahtumaan. Oluiden ja siidereiden luonnehdinnat panimon sanaisesta arkusta.

Kampin Olutneuvoksen Pils
Helsingin Kampi Teerenpelin pienessä koekeittämössä valmistunut Olutneuvos Mikko Salmen yllätyksellinen tulkinta klassisesta tsekkiläisestä pilssistä. Pieni ja rajoitettu erä, saatavilla vain Olut Expoilta ja Kampin Teerenpelistä. Alkoholipitoisuus 5,5 %.

Vauhtiveikko
Vaalea, suodattamaton vehnäolut. Hedelmäinen maku ja maltillinen katkeruus.  Alkoholipitoisuus 5,3 til%.

Sauhusanttu
Puolitumma mukavan savuinen lagerolut. Tuotteen maltillinen humalointi jättää tilaa oluen muille aromeille ja maukkaalle savuisuudelle. Sauhusantussa maistuu myös hienostunut tervan aromi. Alkoholipitoisuus 5,0 %

Luomu Laiskajaakko
Tumma hurmaava lager-olut, jossa klassinen LaiskaJaakko kohtaa tummat luomu mallaslaadut yhdessä pohjahiivakäymisen ja maltillisen humaloinnin kanssa antavat raikkaan, hurmaavantumman ja täyteläisen lopputuloksen jonka alkoholipitoisuus on 4,5 til%.

Notkea nIPA
Teerenpeli IPA on pirteästi humaloitu Indian Pale Ale, joka laskeutui ensimmäisenä 20v juhlatuotteena Panimomestarin hanaan. Taidokas kuivahumalointi tuo IPA:aan potkua, sitruksista tuoksua ja samalla tasapainoittaa oluen hedelmäistä makua. Erinomaisen vastaanoton ja suuren suosionsa takia saapui takaisin hanatuotteeksi Helsingin Suuret Oluet Pienet Panimot tapahtumaan. Alkoholipitoisuus 6,6 %

Pakkaspaavo
Teerenpelin Panimon pehmeä ja tumma talviolut 2014. Makunsa Paavo saa suklaamaltaasta sekä oman vivahteensa siihen antaa keiton lopussa lisätty pomeranssi. Tämä hedelmäinen tumma suodatettu pintahiivaolut sopii kylmeneviin iltoihin. Alkoholipitoisuus 4,7 %

Lempi Mustikka
Aidolla mustikalla maustettu omenasiideri, joka on makeutettu sokerilla . Puolimakea siideri, jonka alkoholipitoisuus on 4,5 til%.  Maistuu aidolle mustikalle, ilman lisäaineita.

Lempi Maalaissiideri
Vasta poimitun hedelmäisen makean ja raikaan omenan makuinen, Maalaissiideri joka on vahva, suodattamaton ja pirskahteleva siideriuutuus Teerenpeli panimolta. Toinen Teerenpelin juhlavuoden uutuuksista. Alkoholipitoisuus 6,6 %

Pullotuotteet:

Ruisreiska 
Hedelmäisen kuiva ale-olut, missä jälkimakuna maistuu kotimainen ruis. Karamellimaltaat pyöristävät ja antavat makeutta, muuten niin jäykähköön rukiin makuun. Alkoholipitoisuus 4,7til%.
 
Luomuleevi
Erittäin raikas, kevyt pohjahiivaolut, joka on valmistettu luomumaltaista ja humaloista sekä maukkaasta Salpausselän pohjavedestä jonka alkoholipitoisuus on 4,5 til%.

Hippaheikki
Hippaheikki T.E.S.B eli Teerenpeli Extra Special Bitter on sopivan voimakkaasti humaloitu pintahiivaolut, joka jättää suutuntumaan raikkaan sitrusmaisen jälkimaun. Alkoholipitoisuus 4,7 %

Lempi Puolukka
Aidolla puolukalla maustettu omenasiideri. Alkoholipitoisuus 4,5 til%. Lempi puolukka on pirteän hapokas puolikuiva siideri, jossa maistuu aito puolukka.

Lisäksi:

Teerenpeli Single Malt Whisky 8.yo.

Teerenpeli Kaski – Distiller’s Choice

One thought on “OlutExpo 2014 – Teerenpeli Panimo & Tislaamo – Juomalista

  1. Onkohan kyseessä sama Pils mitä Kampista sai joskus 10-vuotta sitten? Taisi kulkea nimellä Helsinki-Pils. Se oli nannaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *