Jaska mökillä – Helmiä sioille 2014 – alkusanat

Viime kesänä tuli käytyä ystäväni mökillä ja meillä oli teemana Helmiä Sioille! Tänä vuonna on tarkoitus jatkaa alkanutta perinnettä ja kohteena on samainen mökki. Helmiä sioille –teema tarkoittaa tässä tilanteessa sitä, että otamme ison kasan loistavia oluita ja hyvää ruokaa mukaan ja painumme mökin rauhaan niistä nauttimaan. Tämän vuoden mökkireissun ajankohta on tämän viikon viikonloppuna, joten perjantain työpäivän päätteeksi nokka kohti Lieksaa. Viime vuonna olimme reissussa yhden yön verran, joten tänä vuonna varaamme reissuun koko viikonlopun, jonka aikana kahden hengen testiryhmämme tulee käymään läpi lukuisia loistavia oluita. Testiryhmään allekirjoittaneen lisäksi kuuluu ystäväni SavuHatsu.

Helmiä Sioille 2014 reissun aikana tulemme testaamaan mm. muutamia Panimo Hiisin oluita ja sitten myöskin mukaan lähtee Bier-Deluxesta tilattuja oluita. Mukaan lähdössä mm. Ipoja, Tupla Ipoja, Imperial Stouteja ja muita herkkuja. Viikonlopun aikana otamme maistoon kellaristani löytyneen Nøgne Ø #100:sen. Kyseinen pullo on Batch: 679 ja se on pantu 16.8.2011 eli ikää tällä pullolla on jo kunnioitettavat kolme vuotta. Viime vuonnakin oli maistossa samaisen batchin olut, joten mielenkiinnolla katsomaan mitä on yksi lisävuosi tehnyt tälle oluelle. Mielenkiintoa lisää myöskin se, että kummallakin testihenkilöllä on lähimuistissa tällä viikolla 60’s Palaverin hanasta maistettu tuore Nøgne Ø #100.

Tänä viikonloppuna maistoon kolme vuotias #100

Viikonlopun aikana tulee myös minulla täyteen 1000. maistettu olut ja sitä tulemme juhlistamaan tämän reissun aikana. Vielä en paljasta mikä olut on kyseessä, mutta uskoisin että hyvältä tulee maistumaan.

Tässä vielä linkkiä viime vuoden reissusta:

Helmiä Sioille 2013

Ja tulen myös kirjoittamaan raportin tämänkin vuoden tapahtumista.

Tässä muutama kuva viime vuodelta:

Tervetuliaismalja

Illallinen
Jälkiruoka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *