Jaskan pikaiset – Camba Bavaria Imperial Stout

Camba Bavaria Imperial Stout

Fiilikset: Tilasin tuossa muutamia viikkoja sitten olutta Bier Deluxe –nimistä verkkokaupasta. Sieltä silmääni osui tämä Camba Imperial Stout. Ensinnäkin oluella oli hintaa ainoastaan 2,09 euroa ja eipä ole aikaisemmin tuon hintaista Imperial Stoutia tullut vastaan. Samalla tilasin myös samaisen panimon Imperial Black Alen ja Tupla IPAn nimeltä Ei Pi Ai. Tuon Black IPAn olenkin jo maistanut ja se oli erittäin hyvä olut. Nyt kuitenkin arvioinnissa tää kahden egen ii ässä. On muuten myös ensimmäistä kertaa maistossa saksalainen Imperial Stout.

Parin sormen mittainen beige vaahto koristaa pikimustaa olutta. Tuoksussa palanutta paahteisuutta. Kahvinen, suklainen ja makean karamellinen. Tämä karamellisuus vahvistuu mitä enemmän olut lämpenee. Maultaan mokkakahvinen ja kypsän hedelmäinen. Kuivaa paahteisuutta ja taustalla makeutta. Alkoholi pysyy hyvin taka-alalla, vaikka onkin lähes kymmenen prosenttinen (9,8%) olut.

Kahden euron hintaan kyllä erittäin hyvä Imperial Stout. Eikä tästä oikeastaan pahaa pysty sanomaan. Helposti juotava Imperil Stout.

Mistä: Tilasin netistä: bier-deluxe.com ja hintaa 0,33 litran pullolla oli 2,09 €.
Kannattaako: Ehdottomasti kannattaa maistaa. Ei tyylilajin kärkeä, mutta tämähän voisi olla hyvä ”käyttö IS” 🙂
Pisteet: 36/50
Olutlasi: Spiegelau Stout

3 thoughts on “Jaskan pikaiset – Camba Bavaria Imperial Stout

  1. Hei hienoja kuvia. Onko muita suomalaisia olutblogeja jossa on hienoja olutkuvia olemassa? Kiva katella oluesta erilaisia kuvia.

    1. Reittausblogissa on ihan jees kuvia tosiaan ja mainitsisin myös http://mushimalt.blogspot.fi/ jota olen seurannut ihan vain kauniiden kuvien vuoksi 🙂 ei taida onnistua kännykällä enää nuo kuvaamiset tosin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *