Jaskan APA/IPA/DIPA valokuvakilpailun voittaja

Jaskan APA/IPA/DIPA –valokuvakilpailun äänestys on päättynyt. Kuvia käytiin äänestämässä yhteensä 499 kertaa, joka on erittäin hieno määrä. Kiitoksia kaikille äänestäjille. Sitten onkin aika julkaista kilpailun voittaja. Kyseinen valokuva keräsi lopulta 92 ääntä ja tämä oli 18 % kaikista äänistä.

Jaskan APA/IPA/DIPA –valokuvakilpailun voittaja: 
Julle
ja tässä on vielä kertaalleen voittajan kuva

Ilmoitan Decanter Oy:n suuntaan voittajan yhteystiedot ja näin saadaan palkintona ollut kuuden Spiegelau IPA  -lasin setti Lappeenrantaan Jullelle. Kiitoksia kaikille kilpailijoille ja äänestäjille. Lisää kilpailuja on tulossa jossain vaiheessa, mutta eri tyylillä toteutettuna.

Tässä vielä kertaalleen äänestyksessä olleet kuvat

Ne jotka eivät voittaneet, niin voivatkin käydä hommaamassa lasinsa Decanterin verkkokaupasta ja muistakaa käyttää alennuskoodia: jaskankaljat. Näin saatte 20 % -alennuksen.


Lisätietoja tästä linkistä: 
JaskanKaljat -blogin lukijoille Decanter Oy:n verkkokaupasta alennus!

2 thoughts on “Jaskan APA/IPA/DIPA valokuvakilpailun voittaja

  1. Kuva on hyvä, sitä en kiistä lainkaan.Mutta miten tässä kuvassa ilmenee oluen olevan tyylitään kilpailun aiheen mukainen?

    1. Kyseessä kun leikkimielinen ja ei niin hampaat irvessä väännetty kilpailu, niin en ruvennut missään välissä vaatimaan sen suurempia todisteluita että onko kyseessä mikä olut. Annoin aiheen ja luotin että nämä kilpailuun tulleet oluet olivat niitä mitä kilpailijat sanoivat niiden olevan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *