Helsinki SOPP2014 – Nokian Panimon juomalista

Nokian Panimon sisältää vanhoja tuttuja oluita, joista mm. Keisari Kellari on nyt tuotu normaalista poiketen hanatuotteena, kun se yleensä on festareilla ollut tölkissä. Alla olevat luonnehdinnat ovat panimon käsialaa.

HANASTA:

Keisari Kellari – 4,5%
Kiviset portaat johdattavat kohti kellaria. Perillä valmistuu hieman samea suodattamaton lager. SOPPia varten Keisari on valmistanut pienen erän myös hanaan. Normaalisti tuotetta kun saa vain tölkistä.

Keisari Luomu Pils – 4,5%
“Alussa oli suo, kuokka ja Jussi.” Samoilta pelloilta saadaan luonnonmukaisesti viljeltynä raaka-aineet Keisarin Luomu Pilsneriin. Luomu on oluena pehmeä ja sopiikin loistavasti janojuomaksi.

Keisari 66 American Pale Ale – 4,2%
Amerikkalainen unelma löytyy lähempää kuin uskoitkaan! Route 66 varrelta kerätty Cascade-humala tuo 66:een tunnusomaisen sitrusmaisen hedelmällisyyden ja pihkaisuuden. Keisari 66 on pienen panimon suuri olut.


Keisari Elowehnä – 4,7%

Kun vehnäpellot lainehtivat loppukesän tuulessa täytyy odottaa vielä hetki. Pian, aivan pian, ne voi nähdä Elowehnän kauniissa vaaleassa värissä. Viljavuuden ja kevyen hedelmällisyyden voi myös maistaa oluesta.

Keisari Münchener IV – 5,7%

Kauniin punaruskea väri houkuttelee maistamaan Müncheneriä. Sen mausta voi löytää paahtuneisuutta ja karamellimaista maltaisuutta.

Nokian panimon Omenasiideri – 4,7%
Kesäisin kauniin vihreät omenat poimitaan vain yhtä tarkoitusta varten. On taas aika valmistaa Nokian panimon omenasiideriä. Omenien raikkaus ja hapokkuus säilyy aina lasiin asti.

PULLOSTA:

Keisari Året Runt IV –  5,7%
Nimensä mukaisesti Keisarin Året Runt on tarkoitettu nautittavaksi niin talven pimenevinä iltoina kuin kesän paahtavassa auringossa. Hedelmäinen ja paahtunut maku syntyy neljästä eri mallaslaadusta joita oluessa on käytetty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *