Helsinki SOPP2014 – Bryggeri Helsingin juomalista

Bryggeri Helsinki on mukana kotikaupunkinsa Suuret Oluet Pienet Panimot -tapahtumassa seuraavalla valikoimalla.

Pils 4,5 %
Aito saksalaistyylinen lagerolut, joka on saanut ystäviä upean hedelmäisyytensä ja voimakkaan humalointinsa ansiosta. Suodattamaton olut on oivallinen janon sammuttaja ja lisäksi runsaan makuinen.

Weizen 5,0 %
Valmistettu eteläsaksalaisten suodattamattomien esikuviensa mukaan. Sen banaanimainen hedelmäisyys täyttää suun ja vehnäinen viljaisuus tekee jälkimausta kuivahkon.

Summer Ale 4,6 %
Kesäinen janon sammuttaja parhaimmasta päästä. Uusiseelantilaiset humalat antavat oluelle upean hedelmäisyyden ja vehnän osuus mallaspohjassa tekee mausta mukavasti rapean.

Stout 4,5 %
Väriltään lähes musta pintahiivaolut, joka on maultaan paahtunut ja kahvimaisen kuiva, mutta samalla kevyt ja helposti juotava irlantilaistyylinen stout.

Maibock 6,8 %
Kullankeltainen pils- ja vehnäoluthiivoilla käytetty hybridiolut, jonka tuoksussa yhdistyy raikas Saaz –humala ja vehnäoluen hento banaaninen aromi. Maku on kermaisen täyteläinen, makeahko ja lievästi öljymäinen. Jälkimaku on kuiva ja lämmittävän alkoholimainen.

Bryggeri E.S.P.A. (English Style Pale Ale) 4,5 %
Lempeän maltainen kuparin värinen englantilaistyylinen pale ale, jonka tuoksussa aistii brittiläisten jalohumalien aromia ja jälkimaku on viljamaisen kuiva.

Bryggeri IPA 5,5 %
Kauniin mahongin värinen, tasapainoisen maltainen sekä hedelmäisen ja havumaisen aromikas arki-IPA, jonka pehmeä maku kestää runsasmakuisten ruokien seuran.

Bryggeri Sorachi Lager 4,9 %
Erittäin vaalea, kuiva ja pehmeän makuinen lagerolut, joka on lisätyn riisin vuoksi rungoltaan kevyt. Harvinaiset humalalajikkeet antavat oluelle tillin ja sitruunan aromeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *