Jaska kellarissa ja hieman kesäloma suunnitelmia!

Kävin tänään appiukkoni kellarissa hypistelemässä omaa olutvarastoani. Itselläni ei ole kellaria, joten olueni ovat kypsymässä appiukkoni kellarissa. Olin siellä etsimässä yhtä tiettyä olutta ja kun kerran sattui olemaan kännykkä taskussa, niin kuvasin reissusta videopätkän. Olen jo blogin alusta pitäen jakanut olutkellarini oluet blogissani ja ne löytyy tästä!

Tässä tätä juttua kirjoittaessa siemailen kellarista hakemaani olutta ja fiilikset ovat katossa. Olut on mitä mahtavin ja kesälomani ensimmäinen päivä alkoi hetki sitten. Etsimäni olut oli Struise Pannepøt – Old Monk’s Ale – Pannepeut 2007 ja onpahan loistava makuelämys. Arvion laittelen jossain vaiheessa näkyville. Tässä kuitenkin heiluva videopätkä, jossa hieman käyn läpi rakasta olutvarastoani.

Ps. Mistä sitten koostuu Jaskan kesäloma? Maanantaina 9.6.2014 hyppään hyvän ystäväni kyytiin ja lähdemme vierailemaan muutamissa suomalaisissa pienpanimoissa. Reissun tarkoituksena on kerätä materiaalia kansien väliin. Saas nähdä, että jos jonkinlaista juttua rakentuu myös tänne blogin puolelle. Hyvää alkavaa kesää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *