JaskanKaljat: Jaskan ”sokkotesti” – Maitokauppa Portterit

Nyt on aika julkaista seuraava sokkotesti ja tällä kertaa vuorossa on maitokauppavahvuiset Portterit. Kyseessä ei ole aprillipila, vaikka sattuukin tälle päivälle tämän jutun julkaisu. Otin testiin mukaan neljä maitokauppavahvuista Portteria ja näistä kolme on suomalaisia ja yksi tulee brittien saarilta. Tämä kyseinen tyylilaji ei ole tähän maitokauppamuottiin oikein sopiva, eikä näitä ole hirveän montaa saatavillakaan. Pienellä metsästämisellä sain kasaan neljä pulloa ja pääsin testiä suorittamaan.

Kilpailijat:

 • Pyynikin Käsityöläispanimo Pikkuportteri
 • Rekolan Tervahauta
 • Kiteen Panimon Pajari Porter
 • Original Flag Porter

Näistä entuudestaan tuttuja olivat Pyynikin ja Kiteen Portterit. Sitten eikun testin kimppuun. Tämän videon alussa on ensimmäistä kertaa näytillä JaskanKaljat intro, joka tulee jatkossa näkymään kaikissa julkaisemissani videoissa. Introsta kiitokset Jasso Laamaselle!

2 thoughts on “JaskanKaljat: Jaskan ”sokkotesti” – Maitokauppa Portterit

 1. Mukavaa ja mielenkiintoista katseltavaa taas!

  Ehdottomasti jatkossa vastaavissa myös arvaukset oluista lopuksi. Tällä kertaa olisi taatusti kaikki mennyt oikein, mutta aina näin ei ole ja mikään ei ole mukavampaa kuin nähdä ennakko-odotuksien kaatuvan, yllättäjien loistavan, tai ihan vaan nähdä maistajan hölmistynyt ilme sekoitettuaan keskenään kaksi "taatusti erotan toisistaan" -olutta.

  Flag Porter toimi itsellä huomattavasti paremmin. Ei tosin ollut rinnalla verrokkeina parempia ja tyypillisempiä portereita. Lisäksi täysin muodinvastaisesti satun tykkäämään skottityylisistä oluista, joka tämäkin portterin sijasta ehdottomasti on.

  -Risbe

  1. Kiitokset!
   Pyrin jatkossa tekemään veikkaukset. Tässä pääsi unohtumaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *