Jaska tiedottaa – Beer Hunter’s kahdella oluella Alkoon

Porilainen panimoravintola Beer Hunter’s tulee lähiaikoina kahden oluen voimin Alkon valikoimaan ja tämän jälkeen Monopolimarkettiemme Beer Hunter’s –tarjonta on kolmen oluen kokoinen. Tämä on loistava uutinen oluenystäville, sekä myös panimolle. Soitin Beer Hunter’sin Mika Heikkiselle, joka kommentoi asiaa ”erittäin paljon mieltä lämmittää, kun kohta on kolme olutta Alkon valikoimassa.”

Tällä hetkellä Beer Hunter’silta tulee vähemmän uusia oluita, kuin aikaisemmin. Tämä johtuu siitä, kun nykyisin valikoimassa olevien oluiden kysyntä on niin suurta, ettei ehdi koko ajan uusia tuoda markkinoille. Mika kertoikin, että he pystyisivät valmistamaan enemmän, mutta eivät halua ruveta tinkimään laadusta puskemalla väkisin paljon enemmän olutta markkinoille.

Beer Hunter’sin Alkoon tulevat oluet ovat:
Beer Hunter’s Muflonator
&
Beer Hunter’s Mufloni Säppi APA

Beer Hunter’s Muflonator
Tyyli: Doppelbock
Voltit: 6,5 %
Humalat: Perle ja Hallertauer Mitterfrüh
Maltaat: Pils, Vienna, Münich, Caraplus150 ja Black


Muflonator on Mikalle erityinen olut. Se on panimon oluista järjestyksessään neljäs olut. Kaksi ensimmäistä eli Vaalea Mufloni ja Tumma Mufloni ovat Boris Orlon reseptejä ja kaikkein ensimmäinen oma olut on Mufloni Oktober Fest. Panimolle tuli tämän viikon tiistaina täyteen 16 vuotta ja tämä Muflonator valmistettiin ensimmäisen kerran silloin 16 vuotta sitten syksyllä. Mika kertoi erityisen tarinan tästä oluesta että joka kerta, kun ovat keittäneet tämän oluen, niin on tullut ensilumi. Viime talvi oli ensimmäinen poikkeus, kun lunta ei meinannut tulla ollenkaan.

Beer Hunter’s Mufloni Säppi APA
Tyyli: American Pale Ale
Voltit: 6,0 %
Humalat: Nugget, Cascade ja Chinook
Maltaat: Pale Ale, Crystal100 ja Dark Ale

Säppi APA palkittiin viime viikonloppuna Helsinki Beer Festivaleilla Vahva Olut yli 6 % -sarjassa hopeisella palkinnolla.

Kommenttini maistettuani kyseistä olutta Helsinki Beer Festivaleilla: ”Erittäin laadukas ja maistuva APA Beer Hunter’silta. Kertoo kyllä taas
kerran, että miksi Beer Hunter’s on yksi Suomen parhaista panimoista.
Säppi APA ja samaisen panimon Onward ZPA löytyy APA tyylilajista ja
sitten kun isketään IPA – puolelta CCCCC IPA, niin hatunnoston arvoinen
suoritus.”

Muflonator pitäisi löytyä Alkon hyllystä 1 – 2 viikon sisällä ja Säppi APA toukokuussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *