Jaska tiedottaa – Sori Brewingin Investor Double IPA hanaan Helsingissä ja Tampereella

Sori Brewing lähetti minulle tiedotteen heidän uusimmasta oluesta, joka on tehty yhdessä Ruosniemen Panimon jätkien kanssa. Tässä alla kyseinen tiedote!

Sori Brewing tuo hanaan seuraavan tuotteensa, joka on osakeannin loppukirin kunniaksi nimeltään ”Investor Double IPA.” Tälläkin kertaa vaikutteita on haettu Yhdysvaltojen länsirannikolta ja tavoitteena oli tehdä aito tuore-IPA. ”Humalan suurkuluttajina halusimme tehdä todellisen oodin humalaiselle IPAlle, jonka vuoksi tämä tarjoillaan niin tuoreena kuin panimolta vain mahdollista toimittaa,” summaa Sorin Heikki Uotila. Tässä 8,0% ABV ja ruhtinaallisen 100 IBU:n tupla-IPAssa on humalina mukana Centennial, Cascade, Citra, Magnum, Simcoe ja Amarillo. Makumaailmassa tavoitteena on vahva West Coast -henkinen trooppisuus, joka taipuu kuivaan sitruksisuuteen.

Tuotetta on hanassa torstaista 27.3. alkaen Helsingissä Black Doorissa ja Tampereella Gastropub Tuulensuussa ja Gastropub Nordicissa. Sori itse on paikalla torstaina Black Doorissa (klo 18) sekä Tuulensuussa sunnuntaina (klo 18) kertomaan sekä tuotteesta että itse panimosta.

Sivuhuomiona mainittakoon, että Sori Brewingin osakeannin viimeinen merkintäpäivä on maanantaina 31.3. ja osakeanti on tähän asti kerännyt piensijoittajilta panimon perustamiseen 281 220 euroa (25.3. klo 21).

Osakeanti löytyy osoitteesta http://www.soribrewing.com/osakeanti/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *