Mallaskosken panimo goes USA – Panimolta myyntiin aromikas Pale Ale -uutuus

Mallaskosken Panimon suunnasta tulee kevääseen uutuustuote. Jo muutamien viikkojen ajan on oluenystävät pystyneet spekuloimaan, että minkälainen voisi olla Mallaskosken uusin tulokas heidän Valioluokka perheeseensä. Nyt se vihdoin ja viimein selvisi ja uutuus on:

Kuohu Valioluokka Pale Ale

Vielä en ole päässyt kyseistä olutta maistamaan, mutta panimo kuvailee sitä seuraavasti ”Kuohu Valioluokka Pale Ale on vaalea ja voimakkaasti humaloitu klassinen amerikkalaistyylinen pale ale -olut.”

Panimomestari Jyri Ojaluoma kertookin, että ”Haimme olueen omaperäisyyttä ja tunnistettavuutta jenkkiläisestä Chinook-humalasta, jossa on voimakas mäntymäinen vivahde.”

Servaali Oy:n tuotepäällikkö kuvailee uutuutta seuraavasti – ”Viime keväänä lanseeratut Valioluokka-sarjan Pils ja Stout saavat luontaista jatkumoa Pale Alen muodossa. Halusimme tuoda ihmisille autenttisen jenkkityylisen pintahiivaoluen, jossa kuitenkin tunnistettavaa Mallaskosken panimon soundia”.

Myyntiin tulevat versiot:
Valioluokka Pale Ale tulee myyntiin kahtena versiona. Päivittäistavarakauppoihin tulee 0,33 litran tölkkiin pakattu 4,7 % -versio ja ravintolamyyntiin puolestaan 30 litran astioihin pakattu 5,5 % -versio.

Tuotekuvaus:
Väriltään vaalea ja vaahdoltaan runsas. Tuoksussa voit havaita aromaattista humalaa ja tukevaa maltaisuutta. Makuprofiilia hallitsee Chinook-humalan voimakkaat ominaispiirteet ja lopun voimakas katkero.

Tuote saatavilla:
Maitokaupoissa 1.4.2014 alkaen ja ravintoloissa 9.3.2014 alkaen. Eli ravintoloista saattaapi jo löytyä!

Huom: Ylläoleva teksti poimittu Captol Invest Oy:n lähettämästä tiedotteesta, jonka omistukseen Servaali Oy ja Mallaskosken Panimo kuuluvat

4 thoughts on “Mallaskosken panimo goes USA – Panimolta myyntiin aromikas Pale Ale -uutuus

  1. Enemmän minua olisi kyllä yllättänyt se, ettei tuo Mallaskosken uutuus olisi ollut apa kuin että se on juuri sitä.

  2. Ponnistin tuota pari tölkkiä tässä viikko takaperin, kun se oli jo Rajamäen S-marketissa myyntiin tullut. Oikein mukava olut, ei mitään hirveän erikoista mutta sellainen tasavarma "lohtu-apa". Tulee varmasti ostettua toistekin.

    1. Itse en ole vielä tätä maistanut. Yhden purkillisen olen ostanut ja se odottelee vielä jääkaapissa ottajaansa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *