Uutisia Saimaan Juomatehtaalta

Muutama päivä sitten lähetin Saimaan Juomatehtaan suuntaan muutaman kysymyksen ja tässä onkin saamani vastaukset eli uutisia Saimaan Juomatehtaalta. Jatkossakin kunhan kuulen jotain uutta, niin pyrin mahdollisimman pian infoamaan myös teitä lukijoita.

Marsalkka Golden Ale Luomu

Marsalkka Golden Ale Luomu tuli pari kuukautta sitten uutuutena maitokauppojen valikoimiin, mutta nyt on ollut muutaman viikon ajan hyllyt melko tyhjänä kyseisen oluen kohdalta. Voitteko hieman kertoa, että mistä tämä johtuu?

Golden Ale on saanut erittäin hyvän vastaanoton ja panimomme on ollut vaikea pysyä tuotannolla perässä. Yhtenä vaikeutena on myös ollut oikeiden luomuraaka-aineiden saatavuus. Nämä edellä mainitut ongelmat on nyt selätetty, ja useampi käymistankki on täynnä Golden Alea. Kauppojen hyllyjen pitäisi alkaa täyttymään viimeistään viikon kahden sisällä. Luomuvehnäkin on vihdoin löytänyt tiensä takaisin Alkon hyllylle. Suosittelen maistamaan, itse pidin erittäin paljon nyt kun olut maistuu siltä miltä pitääkin!

Onko jotain muita uutisia joita haluatte tuoda esille?

Olemme keittämässä muutaman viikon päästä suomen parhaan IPAN eli Blue Skies IPAn. Ajattelimme myydä kyseistä tuotetta kegissä myös muille ravintoloille (normaalista poiketen), sillä haluamme kyseistä loisto tuotetta olevan tarjolla myös muualla kuin omissa ravintoloissamme Helsingissä ja Mikkelissä. Marraskuun puolessa välissä osaan sanoa mihin ravintoloihin tuotetta tullaan toimittamaan.

Blue Skies IPA

Summa summarum: Tuotannon kasvattamisessa on ollut omat haasteensa. Uusien työntekijöiden koulutus vie aikaa, emmekä ole saaneet oluita maailmalle sitä tahtia kun alun perin suunnittelimme. Nämä ovat monien tekijöiden summia, mutta onneksi tulevaisuus näyttää valoisalta. Ensi vuodelle olemme suunnitelleet historiamme suurimman määrän tuotelanseerauksia. Olen varma että ainakin osa näistä tuotteista tulee saamaan oluen ystävien suut hymyyn. Näistä tarkempaa tietoa sitten hieman lähempänä…

Vastaukset lähetti Saimaan Juomatehtaan Kehitysjohtaja Jussi Laukkanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *