Suomen OlutExpo 2013 – Suomen Olutseuran tiskin juomat

Suomen OlutExpo 2013 – tapahtumassa on myös Suomen Olutseuralla oma tiski. Tällä tiskillä on tarjolla mm. Rekolan Panimon, Ruosniemen Panimon, Pyynikin Käsityöläispanimon ja Hatebrew tuotteita. Tässä hieman listaa kyseisistä tuotteista ja infoa, että mikä on tämä Hatebrew.

Rekolan Panimon juomat:
Hanatuotteet:

…tämän lisäksi luvassa voi olla joitain pullotuotteita.Ruosniemen Panimon juomat:

Pyynikin Käsityöläispanimon juomat:

  • Vahvaportteri (ex- IsoPortteri)
  • Ruby Jazz Ale

…lisäksi he raahaavat paikalle Real Ale Cask version Pirun Polkkaa. Jokainen cask kuivahumaloitu erilaisesti ja aromeissa mukana: Amarillo, Cascade, Citra ja Nelson Sauvin. Tarjoilu järjestystä eivät ole vielä päättäneet.Hatebrewn juoma:

  • Imperialistisika IPA – ”Kyseessä on naamat repivä ja makunystyrät räjäyttävä IPA, jossa on käytetty Uuden-Seelannin ja jenkkien humalia rankalla kädellä.”

Mikä on Hatebrew?

Hatebrew – Alkemisti ja Ohraakkeli

Hatebrewn takana on kaksi henkilöä Oraakkeli ja Alkemisti. Heillä ei ole omia tuotantolaitteita, eikä fyysistä sijaintia. Panimon perustaminen sai ensi sykkeen Helsingin Suuret Oluet Pienet Panimot – tapahtumassa, jossa Hatebrewn jätkät tapasivat Pyynikin Käsityöläispanimon Tuomas Peren. Tuomas rohkaisi heitä perustamaan oman panimon. Hatebrew:lla on suunnitelmissa tehdä Pyynikin Käsityöläispanimon kanssa yhteistyötä ja tarkoituksena valmistaa Pyynikin valikoimasta reippaasti poikkeavia tuotteita. Heillä ei ole tällä hetkellä yhteistyösuunnitelmia muiden panimoiden kanssa, joten nyt eikun OlutExpoon maistamaan jätkien olutta ja sitten miettimään voisiko olla yhteisiä ideoita. Mutta rakkaudesta olueen he tätä tekevät. Ja halusta antaa omat kaksi senttiä Suomen olutkulttuuriin.

www.hatebrew.com

Lisätietoja Hatebrew:sta luvassa suomalaiset pienpanimot tutuksi -artikkelin muodossa lähiaikoina!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *