JaskanKaljat 1 vuotta

Ensimmäinen vuosi takana tätä JaskanKaljat olutblogia ja toivon, että teillä lukijoilla on ollut yhtä hauskaa tämän parissa, kuin minullakin. Tämä vuosi on ollut itselleni erittäin antoisa. Olen päässyt maistamaan lukuisia hienoja oluita ja suurimman osan olenkin jakanut Teille blogini välityksellä. Ensimmäinen vuosi ylitti täysin kaikki tavoitteeni, koska aloittaessani kirjoittamaan tätä blogia en todellakaan pystynyt kuvittelemaan, että 11. kuukauden jälkeen blogissani on jo käynyt 50 000 kävijää ja että vuoden jälkeen lukema on 68 000. Ajatukseni tälle blogille olikin, että niin pitkään kirjoitan kun homma itseäni kiinnostaa ja näitä juttuja ei tarvitse väkisin vääntää. Vuosi on takana ja meno jatkuu. Se että blogissani käy paljon lukijoita antaa tietenkin lisää motivaatiota kirjoittamiselle ja pistää kehittämään uusia ideoita.

Ensimmäinen vuosi koostui melko monesta eri kokonaisuudesta. Alussa kirjoitin ainoastaan olutarvioita, mutta siitä vähitellen mukaan tuli erilaisia teemoja mm. Karhumiehen luostari-ilta ja erittäin suosittu Jaska Vaaleilla Laakereilla, joka saa tässä elokuun lopussa jatkoa, kun aikaisemmista osistakin tuttu testihenkilö saapuu luokseni testailemaan laakereita. Suurin kokonaisuus blogissani on tähän mennessä ollut suomalaiset pienpanimot tutuksi –artikkelisarja, jossa olen julkaissut suomalaisista pienpanimoista artikkeleja ja olutarvioita. Tämä artikkelisarja ylitti kaikki odotukseni ja mukana on tällä hetkellä 14 pienpanimoa. Kun kehittelin tätä ideaa, niin ajattelin että olisi hienoa jos yksikin panimo lähtisi mukaan. Nyt kun mukana on noinkin paljon panimoita, niin ei voi kuin esittää suuret kiitokset kaikille panimoille hienosta yhteistyöstä. Sitten vuoteen mahtuu vielä Jaska suosittelee –osio ja siinä olen käynyt läpi monia oluttyylejä. Tarkoitus on jatkossa päivittää näitä listoja aina, kun tulee jotain hyvää olutta tarjolle, joka paikkansa listalla ansaitsee.

Tämän illan synttärijuoma 🙂

Pyrin jatkossakin olemaan aktiivinen näiden julkaisujeni osalta ja kirjoittamaan mahdollisimman viihdyttäviä ja monipuolisia juttuja! Kiitoksia vielä kaikille lukijoille ensimmäisestä vuodesta ja vauhdilla kohti seuraavaa vuotta.

9 thoughts on “JaskanKaljat 1 vuotta

 1. Onnittelut! Nimenomaan nämä teemoitetut jutut ja juttusarjat ovat se, mikä erottaa JaskanKaljat monista muista olutblogeista. Uutta vuotta putkeen vaan!

 2. Uskomatonta, että olet kesälläkin pystynyt pitämään kovan ja säännöllisen kirjoitustahdin. Monella blogilla kiinnostavina alkaneet juttusarjat tyssäävät yleensä jo toiseen osaansa. Jasckan biisonit on blogi, joka erottuu massasta.
  Snadisti olet menossa nörtimpään ja kyynisempään suuntaan, mutta eiköhän pimeät syysillat korjaa tilanteen.

  1. Uskon, että syksyn pimeydet pudottavan kyynisyyden ja nörttiyden ainakin osittain pois 🙂

 3. Hyvä Jaska, hieno blogi ja hyvät synttärihappamat! Panimosarja on ihan superhyvä ja oluiden keskinäiset vertailukerrat erinomaisia!

 4. Onnittelut koko ajan kehittyvästä blogista! Eiköhän nyt olisi synttärikaljojen tarjoaminen blogin lukijoille enemmän kuin paikallaan? 😉

  1. Ei kai niitä hirveän montaa lukijaa olisi jos kaikille lupaisi synttärioluen 😉 Sanotaanko näin, että ensimmäiselle joka tulee synttärioluen hakemaan, niin sellaisen voin tarjota 😀

 5. Kiitoksia kaikille onnitteluista! Blogijuttuja tulee jatkossakin epämääräisen tasaisesti ja muutama erittäin spesiaalijuttu on luvassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *