BrewDog Fake Lager

BrewDog Fake Lager

Olutopas.info – Arvio 

Yleistä: Kesäkuussa kävin reilun viikon viettämässä kesälomaani Etelä-Suomessa ja tuli löydettyä tämä BrewDogin silloinen uutuusolut Espoon Sellon K-Citymarketista. Kyseinen panimon oluet ovat löytäneet poikkeuksetta tiensä minun ostoskoriini, eikä tämä feikkilaakeri tehnyt poikkeutta sääntöön. BrewDog Fake Lager on kunnianosoitus alkuperäistä 170 vuotta vanhaa Pilsner Urquellia kohtaan tai jos tarkkoja ollaan, niin kunnianosoitus Bohemian Pilsner -tyyliä kohtaan, mutta oli miten oli niin onnistuu tehtävässään melko hyvin. Joensuuhun tämä olut ei kesän aikana tietään löytänyt, kuin omassa repussani ja toistamiseen otin oluen maisteluun tuossa viime viikonloppuna. Fake Lager sai kyytipojakseen hieman jalapenoilla höystettyä kebab pizzaa ja kylläpä vaan maistu hyvältä.

Suomenkielisen arvion jälkeen laittelin vielä arviota Englanniksi. Saattaa olla melko tökeröä tekstiä, mutta opetellaan vähitellen 🙂

Panimo: BrewDog

Tyyli: Tsekkityylinen Pils/Lager

Voltit: 4,7 %

Ulkonäkö: Ulkonäöltään kirkkaan keltainen olut, jonka päällä muodostuu reilu kaunis valkoinen vaahto. Vaahto jättää kaunista pitsiä lasin reunoille.

Tuoksu: Tuoksussa on tyylilleen uskollisesti tarjolla kukkaisuutta, voita ja ruohoisuutta. Mukana myös sitrusmaisuutta, mutta vain hieman. Mallasta on reilusti.

Maku: Maultaan Fake Lager on ruohoinen ja melko raikas. Sitrusmaisuus ja kukkaisuus ovat myös
esillä maussa ja hieman voita myös mahtuu mukaan.

Tuomio: Oikein maistuva Pils, mutta ei aivan yllä esikuvansa tasolle. Siltikin kuuluu ehdottomasti tyylilajinsa parhaimmistoon. Kyllähän tälläistä mielellään juo.

Ostanko jatkossa: Saattaahan tätä vielä tulla ostettua.

Mistä: Muutamista K-Citymarkeista löytyy, mutta aika harvassa on.

Olutopas.info pisteeni: 34/50

Kolme sanaa: Tyylipuhdas maistuva Pils


In English:

Beer Style: Czech Pilsner

Appearance: Clear yellow beer with a beautiful large white head. Head leaves beautiful lacing down the glass.

Aroma: The aroma contains flower, butter and grass. There is also little bit lemon and plenty of malt.

Taste: Fake Lager tastes grassy and is quite fresh. Lemon and flowers are also featured in the flavor, and a little butter also fits in it.

Verdict: Very tasty Pils, but does not quite reach the level of its idol. Still, definitely one of the best in its style. An enjoyable beer!

Will I buy in the future: Maybe i will buy again.

Points (10-50): 34/50

3 words: Stylish tasty Pils

BrewDog artikkelit:
BrewDog – Kaksi jätkää ja koira
BrewDog – Two guys and a dog

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *