Saimaan Marsalkka LuomuKarpalo

Saimaan Marsalkka LuomuKarpalo

Olutopas.info – Arvio 

Yleistä: Marsalkka LuomuKarpalo oli Saimaan Juomatehtaan tämän kevään/kesän uutuuksia maitokaupanpuolelle. Kyseessä on täysmallaslager, joka on maustettu luontaisilla karpalo aromeilla. Olut on valmistettu kotimaisista luomuraaka-aineista eli olut on luomutuote.

Saimaan Juomatehtaan omistajan Pertti Oksan mietteitä oluesta:
”Marsalkka Luomukarpalo on aivan uudenlainen makuelämys suomalaisessa olutkentässä. Sen myötä uskomme saavamme uusia maistelijoita oluidemme monipuoliseen makumaailmaan”

Itselläni on aina suuret ennakkoluulot näitä maustettuja oluita kohtaan ja nyt olikin maistelussa sitten Lager olut, jossa mausteena karpaloa. Odotukset eivät todellakaan olleet korkealla, mutta mielenkiinnolla siltikin maistelemaan.

Panimo: Saimaan Juomatehdas

Tyyli: Aromisoitu olut

Voltit: 4,2 %

Ulkonäkö: Olut on lähes vaahdoton ja erittäin hiilihappoinen. Väriltään oranssi, jossa hieman kuparia.

Tuoksu: Tuoksultaan marjaisa ja karpalon tuoksu tuo mieleen karpalolonkeron. Taustalla maltaisuutta ja makeutta.

Maku: Maussa voimakas karpalo iskee heti kimppuun ja taustalla maltaisuus yrittää päästä esille. Pääseekin, mutta vain vähän. Melko kevytrunkoinen olut.

Tuomio: Ei kyllä kuuluu millään tavalla sellaisiin oluisiin mitä tulee normaalisti juotua. Erittäin kevyt ja helposti juotava juoma, joka toisella kerralla testatessa toimi janonsammuttajana. Eli ei mitenkään nautiskeluolut, vaan lämpimänä kesäpäivänä janojuomana toimii.

Ostanko jatkossa: Ei tule ostettua.

Mistä: Saatavilla lähes kaikista maitokaupoista. Tämä arvioinnissa oleva pullo on saatu panimolta.

Olutopas.info pisteeni: 20/50

Kolme sanaa: Kevyt karpalo olut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *