JaskanKaljat – Ensimmäinen video

Tuossa päivällä jo Facebookin puolella laittelin viestiä, että tekaisin ensimmäisen videopätkän blogia varten. Olin kahden vaiheilla, että julkaisenko sitä ikinä, mutta tässä se kuitenkin tulee. Voi olla, että näitä tulee joskus tulevaisuudessakin, mutta voi hyvinkin olla että ei!

Katsokaa, kuinka esiintyy mies rennosti, kuin rautakanki!

Pahoitteluni jo etukäteen!

Kuvan- ja äänenlaatu on huonoa, mutta niin on myös kamera, jolla video on kuvattu 🙂

10 thoughts on “JaskanKaljat – Ensimmäinen video

  1. Eiköhän sitä jossain vaiheessa lisää videoita laitella 🙂

 1. Älä käy pahoittelemaan, tässähän ollaan hyvällä asialla ja pätkä toimii hyvin. Karismaa, rauhallinen ulosanti ja samettisen pehmeä ääni.

 2. Hyvä video ja kuva, kunhan kuulisi äänen paremmin! meininki hjuva, jatka samaan malliin!

  1. jatkan samaan malliin 🙂 ja tuo ääni pitää saada paremmaksi

 3. Hyvä Jaska! Älä kuitenkaan ahnehdi liikaa! Pienpanimoita riittää valitettavasti Suomessa vain pariksi viikoksi jos tätä tahtia tulee settiä. Hiljennä tahtia, ja muista nauttia. Todennäköisesti muutkin kotipanijat ovat innolla sinuun pian yhteydessä!

  Juho Snellman

  1. eilen ainakin tuli nautittua hyvää kotiolutta. kiitokset pullosta. tahti hiljenee kun ideat loppuu ja tällä hetkellä ainakin on vielä pää täynnä ideoita 🙂 juttua riittää kun pienpanimoiden olutarvioita pistää juttujen lisäksi.

 4. Erittäin hyvä JaGe! Ääni on pornoisen lunki ja juttua tulee soljuvasti ja kyselemäti. Vaikea on varmasti livenä sanoa yhtä analyyttisesti kun kirjoittaa. Kamera hyvä, ääni ei erottele mutta sehän korjautuu tekniikalla. Asiaankuuluvat maistelot Pajarista ja tätä seuratessa jano olisi tullut ellei olisi jo näin myöhä. Hojo täältä ~kilometrin päästä!

 5. Suorastaan radiokelpoinen ääni ja hauska idea videolle, lisää näitä! Itse tykkään kyllä monista ulkomaisista youtube-olutbloggaajista, ja kaipaisin samaa osastoa suomen kielelläkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *