Nokian Keisari Kellari

Nokian Keisari Kellari

Olutopas.info – Arvio 

Yleistä: Tämä Nokian Kellariolut kuuluu lähes poikkeuksetta jääkaappini olutvalikoimaan, joten onkin korkea aika kirjoittaa tästä arvio. Olen maininnut kyseisen oluen Jaska suosittelee – Maitokaupan  Lagerit ja Pilssit –osiossa, mutta sen suuremmin en ole tätä vielä arvioinut. Kyseinen olut on suodattamaton saksalaistyylinen pohjahiivaolut.

Olen suosinut tätä olutta saunaoluena, mutta mainio ruokajuomakin tämä on. Vuoden alusta lähtien, kun tämä olut on vielä muista poiketen pudottanut hintansa kahden euron pintaan, niin kyllä kelpaa näitä ostella.

Tarkempaa infoa Nokian Panimosta klikkaamalla alla olevaa linkkiä!

Panimo: Nokian Panimo

Tyyli: Kellerbier

Voltit: 4,5 %

Ulkonäkö: Oluen päälle muodostuu kolme senttinen kupliva vaahto. Väriltään tämä samea olut on punertava ja vaalean ruskea.

Tuoksu: Erittäin leipäisen maltainen ja ruohoinen tuoksu. Tuoksussa on havaittavissa myös  hiivaa ja hivenen hedelmää.

Maku: Maultaan tämä Keisari Kellari on makean maltainen ja mukavasti ruohoista humalaa. Mausta pystyy myös maistamaan hiivaisuuden.

Tuomio: Oikein maistuva Kellerbier, josta ei juurikaan moitteita tule mieleen. Eihän tämä ole mikään maailman paras olut, mutta edullisten maitokauppaoluiden ehdotonta kärkikastia. Helposti nautittava olut.

Ostanko jatkossa: Tätä on tullut ostettua useasti ja tulee jatkossakin ostettua.

Mistä: Laajalla säteellä löytyy maitokaupoista.

Olutopas.info pisteeni: 33/50

Kolme sanaa: Edullinen hyvä saunaolut

One thought on “Nokian Keisari Kellari

  1. Itse en oikein tykästynyt tämän oluen makeuteen, vaan pidän enemmän perinteisemmistä saksalaisista kellerbier-tyylin edustajista. Esim. Ayingerin Kellerbier. -Nimim. MikeKeller

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *