BrewDog Dead Pony Club

BrewDog Dead Pony Club

Olutopas.info – Arvio 

Yleistä: Viikko sitten perjantaina löysin Joensuun Pilkon Citymarketista tämän arvionnissa olevan maitokauppa uutuuden. Niinkuin mainitsin arvioidessani BrewDog 5 A.M. Sainttia,  että BrewDogilla on tapana tehdä massasta poikkeavia oluita, niin tämä  Dead Pony Club on juuri sellainen. Prosentit näyttävät 3,8 ja makua riittää, vaikka kaikille kauppojen nimikko oluille jakaa. En tietenkään tarkoita, että prosentit suoranaisesti määrittää juoman maun. Vertailuna voitte käydä kaupasta Hartwallin Sinisen 3,5 % ja myös maitokaupasta löytyvää ruotsalaista Mariestads 3,5 %. Maistelkaa niitä ja sitten Dead Pony Clubia, niin huomaatte kahden olevan vetisiä bissejä ja yhden olevan erittäin maukas humalapommi. Ja humalaahan tässä juomassa riittää. Kun kerran tämän juoman löysin, niin pari putelia lähti heti mukaan. Ensimmäinen meni kaikkien oppikirjojen ohi ja suoraan pullosta päin turpavärkkiä, mutta seuraavasta pullosta juoma pääsi jo lasiinkin hetkeksi.

Tyyli: American Pale Ale (APA)

Voltit: 3,8 %

Ulkonäkö: Kevyt vaahtoinen oranssi juoma. Houkuttelevan näköinen.

Tuoksu: Greippisen raikas. Erittäin vahvaa humalointia. Mäntymetsäisen käpymäinen tuoksu.


Maku:Vahva humalointi tuntuu jo ensipuraisussa ja kannattelee viimeiseen tippaan saakka. Greippisyys ja mäntymetsäisyys ovat myös maun kaksi kulmakiveä. Kevythän tämä on mutta, ei haittaa. Maku jää elämään pitkäksi aikaa suuhun. Tämähän on tosi hyvää!

Tuomio: Kyllä vaan maistuu. Tämä on erittäin raikas ja hieno janojuoma. Hinnasta kun hieroisi vielä vaikka yhden euron pois, niin tätä voisi juoda vaikka aina.

Ostanko jatkossa:Varmaostos

Mistä: Itse löysin Joensuun Pilkon Cittarista. Löytyy muutamista Cittareista ja Prismoista kautta maan.

Olutopas.info pisteeni: 37/50

3 thoughts on “BrewDog Dead Pony Club

  1. Olenkohan ainoa jäsen siinä koulukunnassa, kun tykkää juoda näitä jenkkihumaloituja oluita suoraan pullosta. Tätäkin lähtee aina matkaan kunhan löytyy alle 3 euron niin kuin Jyväskylän Palokasta.

  2. Itselleni ainakin hyvin maistui ensimmäinen pullo Dead Ponya suoraan pullosta.

  3. Brewdog Dead Pony on mainio APA Session Pale Ale lähi K-supermarketista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *