North Coast Red Seal Ale

North Coast Red Seal Ale

Olutopas.info – Arvio 

Yleistä: Suomi, Pohjois-Savo, Kiuruvesi ja vieläpä Niemiskylä. Perhe autoon ja isäukon luokse viettämään viikonvaihdetta. Kuopion kautta piti vielä hakea papparaiselle uusi saksalainen katiska, jolla voi matkaansa taittaa. Siinä oli viime viikonlopun suunnitelma ja tällä punaisella hylkeellä oli hienoa aloittaa loistava viikonloppu. North Coastin pienpanimo on perustettu vuonna 1988. Siitä lähtien panimo on tarjonnut kansalaisten iloksi hienoja oluita ja siinä sivussa vastaanottanut lukuisia palkintoja. Tätä Red Sealia maistellessa tuli mieleen, että voisiko tämä olla jopa parempi, kuin toinen jenkki APA Sierra Nevadan Pale Ale.

Panimo:  North Coast

Tyyli: American Pale Ale (APA)

Voltit: 5,6 %

Ulkonäkö:
Juoma oli kuparinpunainen ja päälle syntyi pieni vaahtohuppu.

Tuoksu:
Erittäin kevyt kitkerä tuoksu.

Maku:
Vahvasti  humaloitu ja kitkerän pitkäkestoinen maku. Hedelmällinen maku velloo suussa, joka oli hieman yrttinen.

Tuomio:
Panimomestari Mark Ruedrichin hieno taidonnäyte. Mahtavan makuinen olut. Marginaalit verrattuna Sierra Nevadaan olivat pienet, mutta itse tykkäsin tästä punaisesta hylkeestä hieman enemmän. Tämä ei kuitenkaan ole paras juomani APA, vaan norjalainen Nøgne Ø God Paske 2007 menee muutaman askeleen edelle.


Ostanko jatkossa:
Todennäköisesti pitää Red Seal Alea ostella vuorotellen Sierra Nevadan kanssa ja joskus heittää pullot rinnakkaisvertailuun, niin sitten ne erot tulee vielä selvemmin esille.

Mistä:
Alkosta voi hakea.

Olutopas.info pisteeni: 39/50

2 thoughts on “North Coast Red Seal Ale

  1. Norjalaispanimon belgityylisellä pääsiäisoluella ei kyllä ole mitään tekemistä American Pale Ale -tyylin kanssa.

  2. Juu sori. Kirjoitin väärin tuohon arviooni. Minun piti laittaa God Paske 2007, eikä 2012. Itsellä on hämärät muistikuvat Nøgne Ø God Paske 2007, että maku oli taivaallinen. Join tuota 2012 mallia tuossa kesänalussa ja taisi mennä vuosiluvut sekaisin. Maultaanhan nämä juomat ovat aivan eri. Pitää olla jatkossa tarkempi. Kiitos kommentista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *