Aecht Schlenkerla Rauchbier Märzen

Aecht Schlenkerla Rauchbier Märzen

Olutopas.info – Arvio 

Yleistä: Maailman tunnetuimman ja parhaan savuolut panimon (Heller-Trum) keulakuvatuote.  Panimo tekee toinen toistaan parempia tuotteita ja heidän tuotteensa ovat sydäntäni lähellä. Aikaisemmin olen käynyt Märzenin hakemassa Alkosta, mutta nyt ensimmäistä kertaa testataankin miltä maistuu Märzen viiden litran pönikästä. Ensimmäinen lasillinen oli pelkkää vaahtoa ja sitten alkoi tapahtua.

Panimo: Heller-Trum


Tyyli: Savuolut


Voltit: 5,1 %


Ulkonäkö: Tumman ruskea väri

Tuoksu:
Vahva savun tuoksu ja nyt puhutaan oikeasta savun tuoksusta, eikä mistään Karhun Korpisavun esanssisavusta.

Maku:
Tuoksuu enemmän savulle kuin maistuu, mutta maku siltikkin erittäin savuinen. Jälkimaku raikas ja edelleen savuinen, joka viihtyy suussa todella pitkään.

Tuomio:
Todellinen nautiskelijan olut ja samalla ruokajuomanakin mitä mainioin. Maku ja tuoksu yhdessä tekevät juomasta mahtavan yhdistelmän. Joten kun ostat tätä älä pelkää tuoksutella, vaan rohkeasti kärsä mukiin. Tätä ei voi kuin hymyissä suin juoda. Suosittelen kaikille, jotka tykkää hyvästä oluesta.

Ostanko jatkossa:
Ostan, ostan ja ostan

Mistä: Alkon vakiokalustoa ja panimolta voi myös kokeilla.

Olutopas.info pisteeni: 42/50

2 thoughts on “Aecht Schlenkerla Rauchbier Märzen

  1. Tätä olutta tuli aikoinaan juotua eräänä kauniina ja lämpimänä kevätiltana, tyttöystäväni isän kotikaupungissa Bambergissa, ja juuri tuossa Schlenkerla kapakassa. Kokemus oli sikäli merkittävä että se muutti tuolloin mielipiteeni oluesta; se voi olla jotain innostavaa, historiallista, mielenkiintoista ja todella herkullista.. Edelleenkin, jos ja kun tätä hienoa olutta tulee joutua, niin palaan aina mielessäni tuohon kevätiltaan Bambergissa, vuosia sitten..

    1. Kiitoksia, kun jaoit hienon muiston! Varmasti ollut hieno fiilis siellä paikan päällä ja itselläkin on joskus tavoitteena päästä käymään Bambergissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *