Pien Olutjoulukalenteri 2023 – Välikommentti – Oluet 1 – 8

Juttu tehty kaupallisessa yhteistyössä Pien Webshopin kanssa!

Nyt ollaan maistettu ensimmäinen kolmannes Pien Webshopin Olutjoulukalenterista, joten käydäänpäs läpi mitäs sieltä on vastaan tullut. Ensimmäisen kahdeksan oluen pistekeskiarvo on 38/50 elikkäs aika hyvältä vaikuttaa.

Viisi oluista menee IPA-osastolle ja sen lisäksi siellä on ollut doppelbock, hapan ja stout. Vaikka oluista suurin osa on ollut ipoja, niin niidenkin osalta ollut hyvää vaihtelua ja eivät mitenkään samasta muotista valettuja. IPAt ovat olleetkin kalenterin parhaimmistoa ja niiden väliin on ainoastaan päässyt savuinen doppelbock. Savudoppelbockin pärjääminen ei varmasti kenellekään tullut yllätyksenä, jos on vähääkään lukenut minun blogiani. Pari olutta on ollut sellaisia, mistä en nyt erityisesti välittänyt, mutta nekin olivat laadukkaita, eivät vaan omaan makuuni toimineet. Tähän mennessä olutjoulukalenterin oluet ovat olleet pääasiassa hyviä ja jopa erittäinkin hyviä.

Ensimmäiset kahdeksan olutta parhaimmuusjärjestyksessä (pisteet oluen nimen perässä)

  1. Cloudwater Brew Co. Reflected Warmth (42/50)
  2. Whiplash Immolator Triple Decoction Smoked Doppelbock (41/50)
  3. Olarin Panimo Pulling Plugs (40/50)
  4. Pien Brewing Santas Little Helper Double IPA (39/50)
  5. Finback Biomechanical IPA (38/50)
  6. Track Brewing Safe Side IPA (37/50)
  7. Dieu Du Ciel Aphrodite (34/50)
  8. North Brewing X The Craft Beer Channel Double Triple Fruited Gose (33/50)

Tästä sitten mielenkiinnolla availemaan seuraavia luukkuja ja katsomaan, että mitäs kaikkea kivaa tulee vastaan. Tulen tekemään myös seuraavista kahdeksasta tällaisen välikommentin ja nähdään, että kuinka niiden osalta pisteet jakautuvat. Pysytäänkö tuossa 38 pisteen keskiarvossa vai elääkö se johonkin suuntaan.


Kaikki arvioidut Pien Webshopin Olutjoulukalenterin oluet!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *