Ravintola Kerubi – Jaskan Valinta Osa 2

[Kaupallinen yhteistyö!]
Kesäkuussa julkaistiin Ravintola Kerubin ja JaskanKaljat -olutblogin ensimmäinen Jaskan Valinta -olutsetti. Nyt sitten luvassa on seuraava olutkattaus. Jaskan Valinta Osa 2 tuo Kerubin olutkaappeihin kaksi olutta helsinkiläiseltä CoolHeadilta ja kolme olutta espoolaiselta Salama Brewingilta. Tämänkertainen olutkattaus sisältää Suomen Paras Olut -kilpailussa Suomen toiseksi parhaaksi pilsiksi valitun oluen. Sen lisäksi mukana on kaksi NEIPAa ja kaksi imperial stoutia. Noiden lisäksi extrana tuodaan laajuutta gluteenittomien oluiden puolelle kahdella Tornion Panimon oluella.


Yhteistyön ideana on tuoda hienoja oluita saataville Kerubin valikoimaan. Kerubissa esiintyy paljon hienoja artisteja & bändejä ja tähän halutaan myös olutrintamalla tarjota vähintäänkin yhtä hienoja kokemuksia. Terassilla tai Kerubin ruokien kanssa on mukava nauttia suomalaisten pienpanimoiden taidonnäytteitä.


JaskanKaljat on suunnitellut olutkattauksen, mikä tulee vaihtumaan, kunhan oluet on myyty loppuun ja sitten tuodaan lisää hienoja oluita. Pääpainona tullaan pitämään suomalaisten pienpanimoiden oluet, mutta emme tule poissulkemaan myöskään ulkomaalaisten panimoiden tuotteita.
Oluet saatavilla Kerubista tiistaina 26.9.2023 alkaen. Linkki Kerubin sivulle!

Tässä alla infoa oluista:

Kuva: CoolHead

CoolHead Czech, please! Pilsner

4,8 % tsekkityylinen pils. Valittiin muutama viikko sitten Suomen Paras Olut -kilpailussa Suomen toiseksi parhaaksi pilsiksi. Tämä vegaaninen ja gluteeniton pils on raikas seurustelujuoma ja toimii hienosti mm. hampurilaisten kanssa.

Panimon kuvaus: ”Czech-style Pilsner brewed with floor maltedmalt from Moravia, Czech Republic and Czech-grown Saaz hops.”

Jaskan olutarvio: Tässä linkki!


Kuva: CoolHead

CoolHead Infinite Haze V6

6 % NEIPA, missä humalina Mosaic ja Simcoe. CoolHeadin Infinite Haze -sarjan kuudes olut. Vegaaninen!

Jaskan olutarvio: Tässä linkki!


Kuva: Salama Brewing

Salama Choco Loco Nuts Imperial Stout

11 % imperial pastry stout, missä käytetty hasselpähkinän makuista kahvia, suklaata ja vaniljaa. Ei sisällä pähkinää. Jälkiruoka, kuin joisi leivosta ja joisi kahvia päälle.

Panimon kuvaus: ”Not another blast from the past, but midnight dark hazel crash. Salama back on choco track, with big money, big nuts and a big fat malt sack.”

Jaskan olutarvio: Linkki tulossa!


Kuva: Salama Brewing

Salama Choco Loco Maca Imperial Stout

11,5 % imperial pastry stout, missä käytetty Macadamian pähkinän makuista kahvia, suklaata ja vaniljaa. Ei sisällä pähkinää. Jälkiruoka, kuin joisi leivosta ja joisi kahvia päälle.

Panimon kuvaus: ”Not another blast from the past, but midnight macadamia crash. Salama back on choco track, with big money, big nuts and a big fat malt sack. Malt sack filled with: Macadamia flavoured coffee, chocolate & Vanilla”

Jaskan olutarvio: Linkki tulossa!


Kuva: Salama Brewing

Salama Firestarter NEIPA

7 % NEIPA, missä humalina Citra ja Azaca. Suomen parhaan NEIPA-panimon NEIPA! Salama Brewing otti kolmoisvoiton tämän vuoden Suomen Paras Olut -kilpailussa!

”Be the trouble starter, epic firestarter. Breathe the pressure, get alienated. Fight the power, become liberated. Freedom with hops: Citra & Azacca.”

Panimon kuvaus

Jaskan olutarvio: Tässä linkki!Tornion Panimo Lapland Original Lager

Tornion Panimon Lapland Original Lager on viimeisen päälle hyvä vaalea lager. Toimii hienosti erilaisten ruokien kanssa ja seurustelujuomana. Olut on gluteeniton ja vegaaninen.

”LAPLAND ORIGINAL LAGERIN VAIHERIKAS TARINA ON VAILLA VERTAANSA. 60-LUVULLA TORNION PANIMOMESTARIT SAIVAT TEHTÄVÄKSEEN SUUNNITELLA OLUEN, JOSTA KASVOI SUOMEN KAIKKIEN AIKOJEN TUNNETUIN. NOUSUKAUDEN AIKANA LEGENDAARISEN OLUEN RESEPTI JA VALMISTUSPROSESSI MUUTTUIVAT. SUOSIKKIOLUESTA KATOSI TUTTU MAKU. KANSAINVÄLISEN OMISTAJAN MYÖTÄ TUOTANTO SIIRTYI ETELÄÄN JA AIHEUTTI LOPULTA PANIMON SULKEMISEN.

TAKAISKUSTA SELVITTYÄÄN POHJOISEN ASUKKAAT POLKAISIVAT HOMMAT UUDELLEEN KÄYNTIIN VUONNA 2016. JOUKKOON LIITTYI MYÖS PANIMOMESTARILEGENDA LEO ANDELIN – TAKATASKUSSAAN SUOSIKKIOLUEN ALKUPERÄINEN RESEPTI. NÄIN HENKIIN HERÄSI PAITSI HISTORIALLINEN PANIMO MYÖS KUULUISA KULTAMITALIOLUT, JOKA SAI UUDEN NIMEN LAPLAND ORIGINAL LAGER.

TOISINAAN PIENTEN PITÄÄ TEHDÄ SUURIA TEKOJA, JOTTA PERINTEET SÄILYVÄT JA SUOMI SAA NAUTTIA HYVÄÄ OLUTTA.”

Panimon kuvaus

Jaskan olutarvio: Tässä linkki!


Tornion Panimo Lapland Red Ale

Tornion Panimon Lapland Red Ale on tasapainoinen ja maistuva ruokajuoma, mikä on liharuokien paras ystävä. Olut on gluteeniton ja vegaaninen.

”MAAILMA MUUTTUU, MUTTA HYVÄ OLUT PYSYY. YHDISTÄMÄLLÄ KOTIMAANI VUOSISATAISET ALE-PERINTEET, LAPIN RAIKKAAN VEDEN JA UPEAT SUOMALAISET MALTAAT LOIN KARAMELLIMAISEN PEHMEÄN LAPLAND RED ALEN. SLÁINTE – KIPPIS!”

Panimomestari James Huey

Jaskan olutarvio: Tässä linkki!


Oluita saatavilla rajoitettu erä, joten kannattaa toimia nopeasti. Nämä kun loppuvat, niin sitten tulee jotain muuta maistuvaa ja mielenkiintoista!

Hei pienpanimo! Haluatko oluitasi Kerubiin? Ota yhteyttä sähköpostilla jaska(ät)jaskankaljat.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *